Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 aug 2020

10.000 betacodes Call of Duty: Black Ops Cold War gaan weg, zo maak je kans

Nu Call of Duty: Black Ops Cold War uit de doeken is gedaan, begint de pr-machine ook langzaam op stoom te komen. Daardoor is de kans groot dat je aankomende tijd regelmatig iets gaat lezen over de game. Zeker als later ook nog de beta gaat uitkomen.

Het is min of meer standaard dat een game als Call of Duty: Black Ops Cold War een beta krijgt, om zo te kijken of de multiplayer een beetje lekker draait. Wil jij die niet missen? Dan heb je dit weekend al de kans om een code te winnen.

Call of Duty: Black Ops Cold War betacodes worden al weggegeven

Dit weekend wordt het eerste kampioenschap van de Call of Duty League gehouden en daar worden de eerste betacodes van de game weggeven. Dat klinkt als veel, maar aangezien er waarschijnlijk veel mensen mee gaan doen, is de kans alsnog klein dat je wint. Wat dat betreft is het pre-orderen van de game nog altijd de makkelijkste manier om er zeker van te zijn dat je in de beta komt. Daarnaast helpt het ook niet dat het kampioenschap in de nacht van zondag op maandag wordt gehouden. Als Nederlander moet je zodoende dus laat opblijven om kans te maken op zo’n code.

Get to the choppa (Afbeelding: Activision)

Mocht je dat allemaal kunnen, dan is het zaak dat je even naar de website van de Call of Duty League gaat. Daar moet je vervolgens een account aanmaken, die koppelen aan het account dat je op de spelcomputer gebruikt en waarop je de beta wilt gaan spelen. En vervolgens is het maar hopen dat je uit gekozen wordt als winnaar en uiteindelijk er zeker van bent dat je mee kunt doen met de beta van Call of Duty: Black Ops Cold War.

Geen idee wanneer je los kunt gaan

Wanneer je daadwerkelijk los kunt gaan met de beta, dat is nog even de vraag. Eerder werd duidelijk dat de multiplayer zelf op 9 september wordt onthuld. Wat dat betreft is het dus nog even afwachten.

Reageer op artikel:
10.000 betacodes Call of Duty: Black Ops Cold War gaan weg, zo maak je kans
Sluiten