Mark Hofman
Mark Hofman Pop-Culture 16 nov 2018
Leestijd: 6 minuten

10 acteurs die onder invloed waren tijdens het spelen van hun rol

Werken met een bakkie op

Hollywood acteurs en actrices moeten ten alle tijden kunnen presteren. De producties waar ze onderdeel van zijn gaan gemoeid met bijzonder veel geld en daar komt een bepaalde druk bij kijken. Zeker wanneer je de ster bent in een keiharde blockbuster. En in sommige gevallen hebben deze mensen iets meer dan adrenaline en motivatie nodig om daar mee om te kunnen gaan.

Een beetje drugs of een flinke scheut drank: het is allemaal niet zo’n probleem. Althans, in het geval van deze tien acteurs en actrices dan! Of het nu te maken had met spanningen, problemen in het echte leven of een feestje van de dag ervoor: deze 10 mensen stonden zeker niet nuchter te acteren. Ondanks het feit dat het misschien niet netjes was, pakte het in sommige gevallen beter uit dan in andere.

Veel mensen uit het vak houden van een bakkie, maar deze tien spande zonder enige twijfel de kroon. We zetten ze voor je op een rij.

Liever niet lezen?

Ben je fan van WANT maar heb je geen zin om alle 10 de verhalen te lezen? Geen probleem! We hebben dit onderwerp ook in onze video behandelt, die hieronder te checken is.

Ons YouTube-kanaal staat vol met dit soort content en is, wat ons betreft, zeker het kijken waard. Geen video missen? Abonneer dan op ons kanaal!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 acteurs die onder invloed waren tijdens het spelen van hun rol
Sluiten