10 Amazon gadgets waar je in het dagelijkse leven ook echt iets aan hebt

Op Amazon staan ontelbaar veel producten en gadgets. Het is niet altijd makkelijk om tussen die enorme berg gadgets een parel te vinden. Er zitten namelijk ook veel producten tussen die jouw vijftig euro, twintig euro, en soms niet eens jouw vijf euro waard zijn. We helpen je echter graag een handje om gadgets te vinden die wel de moeite waard zijn. Tenminste, als we de reviews moeten geloven.

Hieronder staan tien handige Amazon gadgets waarvoor jij je pinpas misschien wel wilt trekken, ook al kun je prima zonder.

Amazon clip-on armsteun en muismat

Een ergonomische houding tijdens het werken is cruciaal. Tenminste, als je de pensioengerechtigde leeftijd wilt halen zonder hernia en muisarm. Een simpele armsteun of muismat als deze kan helpen de juiste zithouding te realiseren.

armsteun muismat Amazon
Armsteun en muismat (Afbeelding: Amazon)

Rol die het gat tussen de autostoelen opvult

‘Rol die het gat tussen de autostoelen opvult’ rolt niet erg lekker van de tong maar beschrijft wel precies wat deze gadget doet. Het smalle gevulde neplederen kussen past precies tussen een autostoel en het middenconsole waardoor je smartphone, kleingeld (voor wie nog aan ‘echt’ geld doet) en sleutels nooit meer in dit gat verdwijnen.

auto opvuller Amazon
Gat-opvuller (Afbeelding: Amazon)

Amazon flexibel toetsenbord

Een oprolbaar toetsenbord is de uitkomst voor twee soorten personen: de persoon die altijd onderweg is en graag zijn eigen toetsenbord meeneemt, of de persoon waarvoor een dag waarop hij/zij maar één kop koffie omstoot een goede dag is.

flexibel toetsenbord Amazon
Flexibel toetsenbord (Afbeelding: Amazon)

Smartphonehouder voor op de fiets

Handsfree rijden is al jaren verplicht maar ook handsfree fietsen is verplicht. Ondanks dat nog lang niet iedereen zich aan deze regel houdt is het wel een stuk veiliger. Vind je het toch nodig om tijdens het fietsen toch door je Instagram feed scrollen en WhatsApp-berichten te beantwoorden? Gebruik dan een smartphonehouder. Al is deze gadget natuurlijk eigenlijk bedoeld als handige houder wanneer je de navigatie op je smartphone gebruikt.

smartphonehouder fiets
Smartphonehouder voor op de fiets (Afbeelding: Amazon)

Haken voor jas en tas in de auto

Organiseer de zooi in je auto door een stel haken aan de hoofdsteunen op te hangen. Daar kun je bijvoorbeeld tassen, en volgens Amazon ook je portemonnee, aan hangen. Oké eerlijk is eerlijk; of je iets aan deze gadget hebt is te betwijfelen. We zien namelijk niet veel verschil tussen een tas op de lege achterbank zetten of hem aan een haak hangen. Maar misschien zie jij het nut er wel van in.

haken Amazon
Haken voor in de auto (Afbeelding: Amazon)

Laptopstandaard met ingebouwde ventilator

Niemand wordt blij van een oververhitte laptop die klinkt alsof hij opstijgt. Insert een laptopstandaard met ingebouwde ventilator. Die houdt je laptop op koel en aan de grond.

laptopstandaard
Verkoelend laptopstandaard (Afbeelding: Amazon)

Amazon screenprotector die blauw licht blokkeert

Het blauwe licht dat je laptop of monitor uitstraalt is slecht voor je ogen. Als je de hele dag naar een beeldscherm kijkt is de kans groter dat je ogen schade oplopen. Een screen protector die dit blauwe licht tegenhoudt is een simpele oplossing voor dit probleem.

blauw licht screen protector
Screen protector ‘blauw licht’ (Afbeelding: Amazon)

Lunchbox die je eten opwarmt

Dit is een typische gadget in de categorie ‘je hebt hem niet nodig maar we willen hem je niet onthouden’. De lunchbox van Amazon heeft namelijk een functie om je eten op te warmen. Dat is niet zo lekker als je er een boterham met hagelslag in hebt zitten, maar misschien wel handig voor je restjes nasi van gisteren.

Amazon elektrische lunchbox
Verwarmende lunchbox (Afbeelding: Amazon)

Amazon bril die blauw licht blokkeert

Een screenprotector die blauw licht blokkeert is handig, maar je kunt er ook voor kiezen dit kekke montuurtje op je neus te zetten. De bril heeft geen glazen op sterkte, maar wel glazen die blauw licht blokkeren.

bril blauw licht Amazon
Bril die blauw licht blokkeert (Afbeelding: Amazon)

Paraplu met LED-licht

Fan van Star Wars of bang in het donker? In beide gevallen is deze paraplu met light saber je beste vriend tijdens regenachtige herfstdagen.

led paraplu
LED-paraplu (Afbeelding: Amazon)
Reageer op artikel:
10 Amazon gadgets waar je in het dagelijkse leven ook echt iets aan hebt
Sluiten