Jelle van Es
Jelle van Es Betaalbare Tech 26 apr 2022

10 goedkope gadgets: fit bij Lidl en lekker thuiswerken dankzij Aldi

#1 Lidl aanbiedingen week 20 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een roeimachine tot een autostarthulp.

Roeiapparaat

Het is lente en dat betekent dat de zomer niet ver van ons is verwijderd. Een mooi lichaam is dan weer net even iets om voor te werken. Wil je een volledige workout, kies dan deze week voor de Lidl. Zij hebben een mooi roeiapparaat in de aanbieding. Daarmee train je zowel je benen als je armen. Bovendien is hij voorzien van een handige tablethouder. Zet op die manier je iPad er op en geniet van je favoriete serie. Of een filmpje van hoe roeiers het op het echte water doen. Dat levert dan weer wat inspiratie op.

Lidl roeiapparaat
Roeien (Afbeelding: Lidl)

Autostarthulp bij Lidl

Ben je van plan om in de zomer met de auto naar het buitenland te gaan? Lidl heeft deze handige gadget. De autostarthulp is ideaal wanneer je bent vergeten de radio of de lampen uit te zetten. Als het goed is helpt deze gadget je accu weer van de stroom. Daarnaast beschikt hij ook over een paar USB-porten, waardoor je ook je smartphone kan opladen. Scoor hem hier.

Autostarthulp Lidl
Autostarthulp (Afbeelding: Lidl)

Sapcentrifuge

Naast de roeimachine om je lichaam te trainen, is er ook wat te winnen door goed te kijken naar je voeding. Door een sapkuur te volgen, kun je in korte tijd heel wat gewicht verliezen. Of je daar ook gelukkig van wordt, dat is het tweede. Maar dankzij deze gadget maak je makkelijk wat sapjes om daarmee bijvoorbeeld je ontbijt of de lunch te vervangen. Of gewoon als lekker tussendoortje. Voor de prijs hoef je hem deze week bij de Lidl niet te laten staan.

Sapcentrifuge Lidl
Sapcentrifuge (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets: fit bij Lidl en lekker thuiswerken dankzij Aldi
Sluiten