Jelle van Es
Jelle van Es Betaalbare Tech 26 apr 2022

10 goedkope gadgets: fit bij Lidl en lekker thuiswerken dankzij Aldi

#2 Aldi aanbiedingen week 17 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Laptoptafel

Waar we bij de Lidl allemaal verschillende soorten gadgets meenemen, daar zijn we bij de Aldi wat consistenter. Deze week hebben we een aantal mooie gadgets die vooral te maken hebben met de mogelijkheden om thuis te werken. Daarbij kun je natuurlijk de hele tijd achter je laptop zitten met een goede bureaustoel. Maar soms is het handig om te staan. De kans dat je een beweegbaar bureau thuis hebt, is wellicht wat klein. Daarom is het goed om gebruik te maken van deze laptoptafel. Staand je werk doen, dat is zo 2022. Scoor hem hier.

Laptoptafel Aldi
Laptoptafel (Afbeelding: Aldi)

Externe harde schijf

Mocht je veel werk op je laptop hebben staan, dan is het verstandig om regelmatig een backup te maken. Daarvoor heb je dan wel een externe harde schijf nodig. Gelukkig heeft Aldi op dat gebied deze week een mooie aanbieding. Het gaat om een Toshiba externe harde schijf met een opslag van 2 TB. Met een USB 3.2 Gen 1 kabel, die er overigens bij zit, sluit je hem makkelijk aan en sla je dus alles met gemak op.

externe harde schijf aldi
Externe harde schijf (Afbeelding: Aldi)

Muis en toetsenbord

Werk je nog altijd veel thuis en is je apparatuur aan vervanging toe? Aldi heeft daar ook aan gedacht. Er is deze week een mooie aanbieding met een draadloze muis en toetsenbord. Ze zijn van Acer, wat op zich een net merk is. Via een USB-dongle maak je er verbinding mee. Meer wil het bedrijf er niet over kwijt, maar voor deze prijs is het mogelijk om wel een gokje te nemen.

Muis en toetsenbord
Muis en toetsenbord (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets: fit bij Lidl en lekker thuiswerken dankzij Aldi
Sluiten