Jelle van Es
Jelle van Es Betaalbare Tech 26 apr 2022

10 goedkope gadgets: fit bij Lidl en lekker thuiswerken dankzij Aldi

#3 Action aanbiedingen week 17 2022

Als je iets niet kunt vinden bij de Aldi of Lidl, dan is Action waarschijnlijk de winkel die het wel heeft. Het is dan ook de moeite waard om hun folder even te doorzoeken naar gadgets.

Party Speaker

Heb jij er vertrouwen in dat het straks weer heerlijk weer gaat worden, waarbij je op het grasveld aan het water ligt? Naast een paar koele drankjes en de nodige versnaperingen, doe je verstandig aan om ook je favoriete muziek af te spelen. Dat is eigenlijk niet te doen via je je smartphone. Daarom heeft Action deze week een handige party speaker. Hij gaat met een volle batterij 10,5 uur mee. Via Bluetooth, de AUX- of USB-ingang speel je je favoriete muziek af. Het is ook mogelijk om er een microfoon op aan te sluiten en net als op de kermis van alles en nog wat rond te roepen. Scoor hem hier.

Party speaker Action
Party speaker (Afbeelding: Action)

Fietscomputer

Ben je meer van het actieve leven wanneer het mooi weer is? Dan is wellicht deze fietscomputer iets voor jou. Het is een redelijk goedkope gadget, die je wat inzicht geeft in de prestaties van jouw fietstochtjes. Hij is voorzien van vijftien verschillende functies en talen en geeft je vooral de mogelijkheid om te zien hoe snel en hoe ver je fietst.

Fietscomputer
Fietscomputer (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets: fit bij Lidl en lekker thuiswerken dankzij Aldi
Sluiten