Jelle van Es
Jelle van Es Betaalbare Tech 16 mei 2022

10 goedkope gadgets: topkoffie bij Lidl en de perfecte bbq dankzij Aldi

#2 Aldi aanbiedingen week 20 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Gasgrill Boston Pro 4KR Turbo II

De Gasgrill Boston Pro 4KR Turbo II is qua naam indrukwekkend. Heb je een mooie tuin? Dan is dit een must-have. Zeker nu je hem voor de helft van de prijs kan scoren. Hij heeft verschillende opties, waaronder de optie om snel een temperatuur van 400 graden te bereiken. Ideaal als je echt even snel wat wil maken.

Gasgrill
Gasgrill (Afbeelding: Aldi)

Familiezwembad

Wanneer je genoeg ruimte hebt voor een gasgril, dan kan dit familiezwembad er eigenlijk ook nog wel bij. Zeker met de zomer in het vooruitzicht en de mooie dagen die we nu beleven. Zeker nu je hem voor de helft van de prijs binnenhaalt. Volgens Aldi zet je hem binnen twintig minuten op. Als je dan de robotstofzuiger van Lidl haalt, dan doe je dat terwijl je normaal gesproken zou gaan stofzuigen. En dan vervolgens een verfrissende plons nemen.

Familiezwembad Aldi
Familiezwembad (Afbeelding: Aldi)

Bouwplaatsradio

Heb je juist de boormachine bij Lidl gehaald? Dan is deze bouwplaatsradio wellicht een betere combinatie. Terwijl je dan aan het klussen bent, dan geniet je via deze gadget van je favoriete muziek. Via Bluetooth koppel je smartphone er aan en op die manier speelt hij je muziek af. Het handige aan deze unit is dat hij goed bestand is tegen stof en spatwater. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat het geheel kapot gaat. Het enige nadeel? Met een 1.000 mAh accu gaat hij maar een uurtje of vijf mee. Dus de hele dag muziek spelen zit er niet in.

Bouwplaatsradio
Bouwplaatsradio (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets: topkoffie bij Lidl en de perfecte bbq dankzij Aldi
Sluiten