Daniel Koster
Daniel Koster Elektrische auto's 6 mrt 2017
Leestijd: 2 minuten

Elon Musk onbereikbaar? Niet als je als 10-jarig meisje met een briljant plan komt

Het maakt niet uit hoe jong (of oud) je bent, je kunt altijd van toegevoegde waarde zijn. Dat is iets wat wij over de jaren heen hebben geleerd. En iets wat nu weer wordt bevestigd door dit meisje.

We hebben het over Bria, een meisje dat in de fifth grade zit. Dat komt erop neer dat zij rond de tien jaar oud is en nog op de basisschool zit. Nu het bijzondere. Zij moest voor school een opdracht maken en besloot een marketingidee voor Tesla te pluggen.

Model Y

Simpel doch briljant

Dit idee is best simpel. Tesla maakt namelijk geen reclame. Echter is er een manier te bedenken waarop dat wel kan. Bria stelt voor dat Tesla een competitie organiseert. Hierin kunnen Tesla-eigenaren zelf een advertentiespotje opnemen en insturen.

Diegene die het beste spotje maakt, die wint. Dat spotje wordt dan uitgezonden én de winnaar in kwestie mag nog een leuke prijs van Tesla’s kant verwachten. Een tof idee, toch? En dat van iemand van rond de tien jaar oud, nice!

Elon reageert..

Haar vader was natuurlijk apetrots en hij besloot het idee online te zetten. Via Twitter deed ‘ie dat. Je raadt het al: Elon Musk kwam zijn tweet tegen en vindt het een goed plan. sterker nog, Elon stelde dat ze het idee gaan uitvoeren. Held!

Komt dit verhaal je bekend voor? Dat kan, want het lijkt op het verhaal over een meisje die bij Google wilt werken en reactie kreeg van Sundar Pichai, de CEO van Google. Iets anders, maar ook een tof verhaal, is het verhaal van een man die zijn Model S opofferde om het leven van een ander te redden. Elon Musk schoot hem weer te hulp en het verhaal is compleet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Elon Musk onbereikbaar? Niet als je als 10-jarig meisje met een briljant plan komt
Sluiten