Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Culture 30 okt 2018

10 Netflix Originals die je in november niet mag missen!

Beste originals van november

Netflix gooit haar platform maandelijks bomvol met nieuwe content. Films en series van verschillende producenten weten het aanbod sterk te verbreden. Maar ook de Netflix Originals hebben een grote bijdrage bij de collectie. Dat deze producties ijzersterk zijn hoeven we jou niet meer te vertellen, maar toch voelen we dat je onze hulp nodig hebt. Want welke Originals zijn nu echt het kijken waard komende maand? 

Om je te helpen in de oneindige strijd om welke films of series je moet kiezen, hebben we weer ons best gedaan. Komende maand lanceert Netflix namelijk 57 gloednieuwe Netflix Orginals en we snappen dat dit content geweld je een beetje kan overrompelen. Daarom hebben we vijf films en vijf series voor je uitgekozen, die je wat ons betreft zonder enige twijfel moet kijken. Althans, niet moest en alles mag. Maar dit is wat wij je aan zouden raden.

Staat er niks voor je tussen? Geen enkel probleem! We hebben nog genoeg andere Netflix lijstjes, originals van de vorige maand en helpen je met problemen rondom VPN’s. We weten zeker dat er iets voor je tussen zit. Maar voor je weggaat, checken we eerst de 10 beste Netflix Originals die je deze maand niet mag missen!

Reageer op artikel:
10 Netflix Originals die je in november niet mag missen!
Sluiten