Daniel Koster
Daniel Koster Pop-Culture 30 aug 2016
Leestijd: 2 minuten

We moesten bijna 100 jaar op deze camper trailer wachten, en dat was het waard

In 1930 kwam Road Chief met hun eerste trailer. Tot de tweede wereldoorlog werden er daar maar tachtig van gemaakt. Het bijzondere is nu dat de creatievelingen van Road Chief weer terug zijn van weggeweest. En hoe!

De nieuwe trailer van Road Chief was zeker het wachten waard

De Limited Edition Lithium+ is een feit. Hiermee laat Road Chief zien wat we al die jaren hebben gemist. Van buiten ziet-ie er vintage uit. Dat bedoelen we dan op een goede manier. De vertrouwde vorm van de trailer is namelijk hetzelfde gebleven. Echter heeft-ie ook iets futuristisch. Dat komt door de scherpe vorm en het nieuwe materiaal waar-ie uit bestaat. Dat is trouwens al helemaal het geval als je het apparaat van binnen ziet. Zo kent-ie allerlei snufjes, zoals Wifi en zonnepanelen. Daarnaast is de inrichting zoals je van een luxueuze hotelkamer bent gewend. Ja, het is ietwat kleiner, maar verder doet-ie daar niet aan ten onder. Wat dacht je van een volledig uitgerust keuken, een kingsize bed, een badkamer, een woonkamer met twee mooie fauteuils en een eettafel voor twee? Wat wil je hartje nog meer? Dat je alles kunt customizen natuurlijk. O wacht, dat kan ook nog!

Helaas, er is wel een minder puntje. De trailer is niet goedkoop. Je betaalt een goede 120.000 euro voor de trailer en moet nog bijbetalen als je zaken aan het apparaat wilt customizen. Ook is-ie enkel in de Verenigde Staten te koop. Dus je moet ‘m dan ophalen, of iemand vinden die ‘m naar Nederland brengt. Ach ja, als je toch meer dan honderdduizend euro voor ‘m overhebt, dan heb je vast nog wel wat geld en tijd over om ‘m hierheen te krijgen. Heb je niet zoveel geld tot je beschikking? Dan kun je altijd zelf een prachtige trailer bouwen. Of je bouwt een trailer voor je fiets, dat is al helemaal spotgoedkoop!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
We moesten bijna 100 jaar op deze camper trailer wachten, en dat was het waard
Sluiten