Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 23 sep 2019

Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 39

#1 Aldi aanbiedingen week 39 2019

Aldi Maginon carkit

We hoeven niet op de stoel van de docent of ouder te gaan zitten en je te vertellen dat rijden en smartphones niet samengaan. Toch bellen tijdens het rijden? Gebruik dan een carkit als deze. Deze carkit is voorzien van bluetooth-functie waarmee je ook je favoriete tunes van je smartphone door je autoboxen kunt pompen.

Carkit Aldi
Carkit (Bron: Aldi)

14,99 Euro

Aldi Accu-druppellader 6/12 V

Wie het zekere voor het onzekere wil nemen doet er goed aan een accu-druppellader in zijn auto te hebben. Of voor wie een elektrische fiets heeft: in de fietstas. De lader is voorzien van lcd-beeldscherm en is beveiligd tegen oververhitting en verkeerde polariteit.

Accu-druppellader
Accu-druppellader (Bron: Aldi)

14,99 Euro

Externe harde schijf 1 TB

Het maken van een backup van de documenten en foto’s die op je tablet, laptop en smartphone zijn is altijd een goed idee. Heb je ooit iemand horen balen van alle foto’s die nu veilig dubbel opgeslagen zijn? Nee, dat heb je niet. Daarom verkoopt de Aldi deze week een externe harde schijf zodat ook jij niet in complete paniek hoeft te raken wanneer je laptop kuren begint te vertonen.

Aldi Externe Harde schijf
Externe harde schijf 1 TB (Bron: Aldi)

59,99 Euro

Aldi Beef- en pizzamaker

Mama mia! Wij hebben al een aantal nachtjes voor de deur van de Aldi geslapen om deze pizzamaker te kunnen inslaan. De gasgrill die is gemaakt van roestvrijstaal heeft een grilltemperatuur tot 800 graden. Daar kun je heerlijke pizza’s mee bakken of steaks mee grillen. Al gaat onze voorkeur uit naar dat eerste.

Aldi
Beef- en pizzamaker (Bron: Aldi)

149,00 Euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 39
Sluiten