Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 23 sep 2019

Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 39

#2 Lidl aanbiedingen week 39 2019

GSW Energiebesparende pan

De Lidl is lekker bezig en verkoopt deze week een aantal producten onder de noemer ‘energiebesparend’. Zo ook deze pan. Deze helpt je om sneller te koken op een energiezuinige manier. De aluminium pan heeft een energiebesparende thermosbodem en is voorzien van een anti-aanbaklaag. Ideaal om mee te bakken en te braden. Alleen de prijs is helaas niet enorm geldbesparend.

Lidl
Energiebesparende pan (Bron: Lidl)

49,99 Euro

Silvercrest PC-Soundbar

Het geluid dat uit tv’s komt is slecht, daarom kiezen veel mensen voor een soundbar. Maar het geluid uit onze laptops is zeker net zo schel. Je kunt er voor kiezen deze aan te sluiten op een Bluetooth speaker, maar de Lidl biedt een alternatief met deze PC-soundbar. Ja je ziet het goed, er zit een snoer aan deze gadget. Niet zo 2020 als je misschien zou willen, maar voor deze prijs kun je niet veel meer (of in dit geval minder snoer) verwachten.

Soundbar Lidl
PC-soundbar (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Lidl Silvercrest Personal Care Personenweegschaal

De Lidl geeft weegschaal een nieuw imago. Die kan namelijk wel iets stoerder en mannelijker volgens de Duitse supermarktketen. Hoe dat er uit ziet? Met een cockpit-display en motorgeluiden natuurlijk. Vet. Nee, komisch. Middels vier geavanceerde sensoren wordt jouw gewicht nauwkeurig bepaald, terwijl je tijdens het verplaatsen motorgeluiden hoort. Tja…

Weegschaal Lidl
Personenweegschaal met motorgeluiden (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 39
Sluiten