Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 28

#4 Kruidvat aanbiedingen week 28 2019

Soundlogic draagbare speaker

Deze draagbare speaker beschikt over een trolleysysteem, waardoor je hem makkelijk overal naar toe kan rollen. De grap is alleen dat hij niet heel erg groot is. Een complete afmeting beschrijving is er niet, maar de driver is 8 inch groot, waardoor het totaalpakket niet heel groot gaat zijn. Hij beschikt over een batterij van 2400 mAh en 100 watt aan vermogen. Daarmee moet je zo’n vijf uur van je muziek kunnen genieten.

34,99 euro

Dashcam

Een dashcam zien we regelmatig voorbij komen in onze overzichten. Het is handig om te hebben en te filmen wat er op de weg gebeurt. Misschien maak je wel een ongeluk mee be wijst de camera dat het niet jouw schuld is. Met deze prijs kun je hem eigenlijk niet laten liggen.

16,99 euro

Koolmonoxidemelder

Een brandmelder is min of meer standaard in een huishouden. Voor een extra stukje veiligheid is het ook handig om een koolmonoxidemelder te hebben. De koolmonoxidemelder waarschuwt je bij een gevaarlijke concentratie koolmonoxide. Het verlichte LCD-display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur in graden Celsius weer.

14,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 28
Sluiten