Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 30

#1 Aldi aanbiedingen week 30 2019

Broodrooster

We beginnen deze week met de Aldi die een aantal keukenapparaten in de aanbiedingen hebben, die toch wel handig zijn om te hebben. Wat te denken van dit Philips broodrooster. Geroosterd brood is vaak toch net wat lekkerder en is heerlijk voor een goede sandwich. Met name wanneer het brood wat ouder is, kun je het nog lekker maken door het te roosteren. Ook heeft hij een ontdooifunctie, waardoor je niet lang hoeft te wachten totdat je het brood dat uit de vriezer komt kunt eten.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

19,99 euro

Staafmixer

Een staafmixer is een handige gadget om in de keuken te hebben voor al je dagelijkse activiteiten die je daar moet doen. Deze staafmixer heeft een vermogen van 500W, kent verschillende standen en snelheden om te pureren of te hakken. Hij wordt geleverd met een maatbeker voor 600ml en maakt gebruik van een bescherming, waardoor servies tijdens het gebruik niet wordt beschadigd.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

16,99 euro

Philips blender

En om het geheel van het keukenapparatuur af te maken hebben we nog deze Philips blender in de aanbieding deze week. Een ideaal apparaat om heerlijke smoothies mee te maken. Hij kent verschillende standen die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je ook makkelijk ijsblokjes in stukjes haakt, zodat je tijdens het warme weer met een heerlijke koude spinazie-banaan smoothie (tip van de schrijver!) kunt afkoelen, terwijl je ook nog eens gezond bezig bent.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

19,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 30
Sluiten