Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 30

#3 Action aanbiedingen week 30 2019

Horloge

Vorige week was het met de Action-aanbieding een beetje treurig gesteld, waardoor we maar een paar dingen konden vinden. Deze week is het iets beter en beginnen we met dit ietwat simpele, maar handige horloge. Met name interessant om mee op vakantie te nemen, omdat je dan niet bang hoeft te zijn dat hij kapot gaat, aangezien het geheel maar een paar euro kost.

Action folder week 30 2019 aanbiedingen gadgets

4,98 euro

Varo compressor

Met deze Varo compressor kun je je klusset handig uitbreiden. Met het device kun je al je banden binnen een hand omdraai oppompen om op die manier alles in de juiste conditie te houden. Wellicht niet iets waarvan je dacht dat je het vaak zult gebruiken, maar wel handig om gewoon in huis te hebben.

39,99 euro

Smartphone houder voor de auto

Met deze smartphone houder voor in de auto kun je je smartphone goed plaatsen om op die manier de navigatie te kunnen aflezen. Ook is het makkelijker om vanuit de houder je Spotify-playlist te bedienen, zonder dat je hem in je hand hoeft te hebben en zo kunt genieten van je favoriete muziek. Simpelweg een handige gadget om in huis (of juist in de auto) te hebben.

Action folder week 30 2019 aanbiedingen gadgets

4,98 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 30
Sluiten