Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 30

#4 Kruidvat aanbiedingen week 30 2019

Solarlight schuttinglampen

Met het mooie weer wat ons te wachten staat, is het verstandig om lange avonden buiten door te brengen om nog iets van verkoeling te pakken. Met deze schuttinglampen ben je daarmee verzekerd van wat licht. Overdag laden ze op via de zon en in de avond geven ze dan licht, zodat jij ziet waar je je koude drankje precies hebt staan.

Kruidvat gadgets folder week 30 2019

5,99 euro

Draadloos laadstation

In de folder van deze week zien we veel verschillende gadgets voor je smartphone die je met een korting van zo’n twintig procent kunt scoren. Dit draadloze laadstation is daarbij wat mij betreft het meest interessant. Je kunt je telefoon er namelijk draadloos mee opladen, zondar dat je hoeft te gaan klooien met allemaal kabels.

12,99 euro

Barbecook

Met het mooie weer dat in aantocht is, is het natuurlijk weer de perfecte tijd om de kolen op de barbecue te gooien en daar lekker op te gaan koken. Deze Barbecook is daarbij een handige gadget om te gebruiken. Hij is relatief hoog en heeft een groot oppervlakte, waardoor je tegelijkertijd veel verschillende stukken vlees en groente kan bereiden.

Kruidvat gadgets folder week 30 2019

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 30
Sluiten