Tech 13 aug 2018 Thomas Aalderink

Deze 14 series en films staan vanaf deze week op Netflix


Netflix heeft er zin in deze maand. Vorige week werden we al overladen met nieuwe titels en het is nu opnieuw raak. Een flinke lijst met nieuwe series en films komt ons tegemoet en wij hebben de veertien meest opvallende voor je uitgelicht.

Arrival, film (IMDb: 7.9)

Wat als buitenaards leven onze planeet weet te vinden? Hoe gaan we dan met ze communiceren? Dat is precies waar Arrival over gaat en het is aan Jeremy Renner om daarachter te komen. Een spannende dramafilm die niet alleen gaat over buitenaardse wezens, maar ook over de mensheid en hun toekomst.

All About the Washingtons, serie

Deze serie draait om de fictieve hiphoplegende MC Joe Speed. Deze man heeft een lange carrière achter de drug en besluit dat het wel goed is zo. Hij gaat met pensioen en belandt zo middenin het hectische gezinsleven. Een typische Amerikaanse feelgood komedie.

Voltron: Legendary Defender, serie (IMDb: 8.3)

De Netflix Original Anime Voltron: Legendary Defender heeft een zevende seizoen gekregen. De serie gaat over een groep van vijf jongeren die in opleiding zijn tot ruimtevaarders, maar er vervolgens achter komen dat ze superhelden zijn. Samen vormen zij een machtige robot genaamd Voltron. Een soort Gundam meets Power Rangers.

Million Pound Menu, serie (IMDb: 6.4)

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van Dragons Den. Million Pound Menu is hetzelfde, maar dan voor restaurants. Het is dus aan een aantal jonge restauranthouders om kritische investeerders te overtuigen van hun ideeën. Een culinaire en verfrissende serie.

The Package, film (IMDb: 5.5)

Netflix heeft een nieuwe film op Netflix. The Package gaat over een groep vrienden waarvan er één een nogal beschamend ongeluk heeft gehad. Om hem er weer bovenop te helpen zetten zijn vrienden alles op het spel. Het resultaat is een typisch Amerikaanse en gestoorde komedie.

72 Dangerous Animals: Latin America, docu serie (IMDb: 6.8)

De natuur zit vol met prachtige dieren, maar ook vol dodelijke beesten. In deze serie komen de meeste extreme killers aan bod. Iedere afleveringen wordt er een dier met dodelijke kwaliteiten onder de loep genomen.

Allied, Film (IMDb: 7.1)

De door Brad gespeelde Max Vatan is een geheim agent ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Tijdens een missie wordt hij verliefd op een Franse mede-spion. De liefde bloeit op, maar dan ontdekt Max dat zij mogelijk een dubbelspion is. Het resultaat is een spannende actie-thriller waarin hij de onschuld van zijn grote liefde probeert te bewijzen.

Zion, documentaire (IMDb: 7.2)

Even bizar als inspirerend. Het waargebeurde verhaal van Zion Clark is het onderwerp van deze unieke Netflix documentaire. Deze jongen werd namelijk geboren zonder benen, maar dat weerhield hem er niet van om zijn droom na te jagen: worstelaar worden.

Perida, film (IMDb: 5.4)

Voor de verandering een serie die zich afspeelt in Zuid-Amerika. Patagonië om precies te zijn. Dit prachtige landschap is het decor van deze spannende Netflix Original. In Perida volgen we een politievrouw die op zoek gaat naar een jeugdvriendin die lang geleden verdwenen is. De zoektocht naar antwoorden eindigt echter al snel in een duister avontuur vol gevaar.

The Most Unknow, documentaire (IMDb: 6.6)

Is wetenschap je ding? Dan is dit de documentaire die je echt moet gaan kijken. The Most Unknown volgt negen wetenschappers die proberen om hun disciplines te overstijgen en zo antwoorden te vinden op de grote existentiële vragen.

Better Call Saul seizoen 4, serie (IMDb: 8.7)

De prequel van Breaking Bad Heeft een nieuw seizoen! Iedere dinsdag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar.

The Originals, serie (IMDb: 8.3)

In Amerika was het vijfde seizoen van deze The Vampire Diaries spin-off al in April te zien, maar nu heeft hij ook zijn weg naar Netflix gevonden. Ben je nog niet vampier-moe? Dan moet je The Originals zeker even gaan checken.

I Kill Giants, film (IMDb: 6.2)

Barbara Thorson is een nogal dwarse scholier en ze worstelt met iedereen en alles in haar omgeving. Om hieraan te ontkomen ontsnapt ze naar een fantasiewereld, gevuld met magische monsters en andere wezens. Ondertussen probeert haar psychologe haar leven weer op de rails te krijgen. Een interessant film die nu te zien is op Netflix.

Netflix-Nederland

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze 14 series en films staan vanaf deze week op Netflix
Sluiten