Mark Hofman
Mark Hofman Tablets, Laptops & Computers 16 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

15-inch MacBook met M2 en M2 Pro-chips verwacht in 2023

Sinds Apple de M2-chip heeft aangekondigd vliegen de geruchten over toekomstige laptops ons om de oren. Waar eerder werd gesproken over de comeback van het 12-inch model, zijn de pijlen nu gericht op de 15-inch MacBook.

Ming-Chi Kuo, een betrouwbare bron op dit gebied, spreekt zijn verwachtingen voor de nieuwe laptop uit. Zo verwacht hij niet alleen dat een M2-optie, maar ook een M2 Pro-optie het daglicht zal zien.

15-inch MacBook met M2 Pro in 2023

In 2023 brengt Apple een 15-inch MacBook op de markt, zo meldt Ming-Chi Kuo in een tweet. De laptop, die hoogstwaarschijnlijk de Air-titel laat vallen, zal de consument iets te kiezen geven. Volgens de analist verschijnt de laptop zowel met een M2-chip al met een M2 Pro-chip.

Wat dat betreft heeft Kuo meer informatie. Zo weet hij te melden dat de 15-inch MacBook met een M2-chip geleverd wordt met een dual-port adapter van 35W. Kies je als consument voor het model met een M2 Pro-chip, krijg je er een 67W adapter bij. Beide zijn op dit moment ook al te verkrijgen bij de nieuwe M2 MacBook Air.

Meer twijfels over het 12-inch model

Zoals gezegd wordt er niet alleen gesproken over een 15-inch MacBook. Eerder verschenen berichten over de comeback van het 12-inch model waar Apple in 2019 de stekker uittrok. Die informatie is afkomstig van Bloomberg, maar werd al in twijfel getrokken door Ross Young. De CEO van de Display Supply Chain Consultants heeft een goede reputatie, waardoor die twijfels serieus te nemen zijn.

Helaas, de 12-inch MacBook is alles behalve een zekerheidje

Ming-Chi Kuo laat zich ook uit over het 12-inch model. Volgens de analist heeft hij, binnen zijn bronnen, geen enkele aanwijzing naar de plannen voor een dergelijk model gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
15-inch MacBook met M2 en M2 Pro-chips verwacht in 2023
Sluiten