Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Uncategorized 21 sep 2016

150 jaar Jack Daniel’s: win een onvergetelijke reis naar Amerika

Na een bezoek aan de beroemde distilleerderij en het muzikale Nashville is dit alweer de laatste aflevering van 150 jaar Jack Daniel’s Whiskey. Als je het doet, kun je het maar beter goed doen en daarom vliegen Dennis en Veronica door naar New York. Hier ontdekken ze het nachtleven en de rol die Jack Daniel’s nog steeds speelt in de beste clubs en barren in de stad. By the way, je kunt ook een onvergetelijke reis naar Amerika winnen. Just saying.

If I can ‘drink’ it there, I can drink it anywhere

New York staat bekend als dé stad die nooit slaapt. De perfecte plek dus to go out with a bang! Dennis en Veronica gaan langs bij Laura, een Nederlandse die al jaren in New York woont en in de horeca werkt. Zij laat hen ontdekken dat Jack Daniel’s niet alleen lekker is met cola, zonder cola, met ijs, zonder ijs, maar ook perfect samen gaat met gingerale. Sterker nog, wil je als een New Yorkse early adopter door het leven gaan dan is dit hét moment om een Jack Daniel’s en een flesje gingerale in te slaan en te genieten van deze gouden combo.

Hoewel Laura al jaren in New York woont, wil dat niet zeggen dat ze het woord gezelligheid niet meer kent. In tegendeel. Ze neemt Dennis en Veronica eerst nog even mee de clubscene in voordat ze hen meeneemt naar een rooftop party van haar vrienden. Zo zie je: de whiskey brengt mensen bij elkaar.

Win een onvergetelijke reis naar Tennessee!

Zoals Dennis in hun avontuur zegt: “Het maakt niks uit of je in de club of in de kroeg staat. Zo lang je je vrienden maar bij je hebt.” En dat is precies waar Jack Daniel’s voor staat. Zonder goed gezelschap geen Jack. Daarom heeft Jack Daniel’s de prijsvraag in het leven geroepen waarbij jij samen met één vriend net zo’n onvergetelijke reis als Dennis en Veronica kunt maken. Ga naar Jackfriday.nl en wie weet ben jij wel de legende die deze waanzinnige ervaring mee maakt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
150 jaar Jack Daniel’s: win een onvergetelijke reis naar Amerika
Sluiten