Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 17 dec 2018

Budgettoppers: 1More onthult eerste draadloze oordopjes

1More is een partij die al heel wat jaren werkt aan verschillende headsets en earbuds. Zo kwamen ze een tijd geleden op de markt met de Triple en de Quad Driver oordopjes, die zeer goed waren. Nu komen ze met een nieuw product op de markt. De zogenaamde Stylisch TWS is een set aan draadloze oordopjes die een Amerikaanse adviesprijs krijgen van 99,99 dollar en nu via een pre-order zijn te bestellen.

De draadloze draadloze earbuds van 1More

Of ze straks ook gewoon voor de Nederlandse consument zijn te bestellen, dat moeten we nog even afwachten. met de Stylish TWS draadloze earbuds gaat 1More duidelijk direct de concurrentie aan met de Apple Airpods, die tot de dag van vandaag toch wel gelden als de fijnste draadloze earbuds. Het grote voordeel van dit product ten op zichte van het Apple-product is de prijs, want dit is gewoon bijna vijftig euro goedkoper. De draadloze earbuds van 1More komen in het zwart of het goud en wordt geleverd met een charging case. Daarmee kun je de oordopjes twee keer volledig opladen.

draadloze earbuds

Op een volle batterij gaan de Stylish TWS van 1More overigens 2,5 uur mee. Dat is genoeg wanneer je tijdens het werk naar muziek wil luisteren (en dan in de pauze weer oplaadt) of wanneer je ze wil gaan gebruiken voor een workout. Wanneer je echter een lange vlucht in het vliegtuig hebt, dan is het wel wat aan de korte kant.

draadloze earbuds

De Airpods gaan bijvoorbeeld een uur of vier mee, wat dus behoorlijk wat scheelt. Naast de lagere prijs zou je ook nog kunnen stellen dat de mensen 1More in het verleden earbuds hebben afgeleverd met een zeer goede geluidskwaliteit. Het is te hopen dat deze ook wordt overgezet naar de Stylish TWS, zodat je kunt genieten van je favoriete muziek op een hoge kwaliteit.

draadloze earbuds

Toch liever de Airpods? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Budgettoppers: 1More onthult eerste draadloze oordopjes
Sluiten