Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Culture 12 nov 2018

Indiase 2.0: de meest krankzinnige superhelden film ooit!

Hollywood heeft de middelen om keiharde films te produceren, maar dat is in India niet anders. De nieuwe film 2.0 weet veel los te maken in het land en we snappen dat, na het zien van de volgende informatie, volledig. 2.0 is niet alleen de meest leipe naam voor een film, maar ook een van de meest leipe films die we ooit zullen zien!

Meest absurde film ooit?!

Waar wij allemaal om de zoveel maanden een Marvel-film bekijken met open mond, kunnen ze er in India ook wat van. Al gaan ze in het land nog een stukje verder met knettergekke content over onze toekomst, dan dat wij dat doen. Iets wat in de film 2.0 (ja, zo heet het) heel goed te zien is. Het idee achter het krankzinnige project is simpel: wat gebeurt er als smartphones in opstand komen en de wereld over willen nemen? Een verhaal wat uiteraard afkomstig is vanuit onze smartphone-verslaving. Robots, explosies, cyborgs en hacking: alles zit in deze absurde superheldenfilm.

Het verhaal van 2.0 volgt het verhaal van Chitti, de grote superheld van de film. Hij vecht tegen een slechterik die een extreme hekel heeft aan smartphones. Hierdoor heeft hij een manier bedacht om deze vanaf een afstand te besturen. Iets waardoor miljoenen tablets en smartphones in gigantische moordlustige robots veranderen. Iets wat ook in onderstaande trailer terug te zien is.

Superster speelt superheld

2.0 is geen alleenstaande film, maar is het vervolg op Enthiran. In deze film speelde Rajinikanth dezelfde held en ging de scene waarin hij belachelijk veel wapens afvuurt viral. Iets wat we in bovenstaande trailer ook al voorbij zouden komen. De naam Rajinikanth is overigens een grote in het land. De man is een echte superster en weet zonder twijfel mensen naar de bioscopen te trekken met deze verschijning.

Vanaf 29 november is 2.0 te zien in India en we hopen stiekem dat hij ook in Nederland te zien zal zijn. Al is het maar op het internet: dit is gruwelijk!

Reageer op artikel:
Indiase 2.0: de meest krankzinnige superhelden film ooit!
Sluiten