Daniel Koster
Daniel Koster Home 9 okt 2017

2 vliegen in 1 klap: bureau verandert in bar wanneer de tijd rijp is

Zeker in grote steden is de kans groot dat de ruimte in je woning beperkt is. Oftewel: we moeten er creatief mee omgaan. Ter inspiratie hebben we een briljant bureau voor lezers die toch echt een privé-bar nodig hebben.

Dit bureau kan in bar veranderen

Modulaire meubelstukken zijn een trend. Waar niet elk meubelstuk even bruikbaar is, konden we deze niet voorbij laten schieten, aangezien-ie zo handig is. Het is namelijk een bureau waar je achter kunt gaan zitten als je moet werken of studeren. Ben je daar echter klaar mee, dan heb je het bureau niet meer nodig en staat-ie enkel in de weg. Tenminste, dat is normaliter het geval. Maar niet met dit bureau.

Borreltijd!

Yes, het is een feit dat je bureau na het werken eigenlijk alleen maar in de weg staat. Dit bureau doet dat duidelijk niet. Heb jij een dag goed gebruik gemaakt van je bureau en ben je hard aan het werk geweest, dan is het ‘s avonds tijd voor een stukje ontspanning. Al helemaal als het weekend is natuurlijk. Waar je je bureau normaliter dan in een hoekje wegstopt heb je dit bureau binnen een mum van tijd omgetoverd tot chique, handige bar. Pak er een paar krukken bij en je kunt op een aangename hoogte met je maten een biertje drinken of wat anders heerlijks naar binnen werken. En is het de dag daarna weer tijd om te werken, dan heb je ‘m zo weer tot bureau omgetoverd. Ideaal!

DIY

Het bureau is een initiatief van de Amerikaanse ontwerper Jonathan Odom. Hij ontwierp de bureau-bar zelf en heeft op zijn site templates gezet. Met deze templates kun je zelf je eigen modulaire bureau maken. Ben jij dus enthousiast? Dan is het tijd om even de handjes uit de mouwen te steken en er zelf één in elkaar te knutselen. Daar ga je zeker veel plezier aan beleven!

Check ook dit modulaire huis, dat in een doos naar je toekomt. Of ga lekker modulair op vakantie met de POD, een modulaire tent die geschikt is voor elke kampeertrip.

Reageer op artikel:
2 vliegen in 1 klap: bureau verandert in bar wanneer de tijd rijp is
Sluiten