Daniel Koster
Daniel Koster 29 apr 2016

Jonge guy toont de tofste slimme spiegel die wij ooit hebben gezien

Je eigen slimme spiegel bouwen is helemaal hip en ook handig. Wij beginnen onze dag namelijk met een vast ritueel waarvan de spiegel onderdeel uitmaakt. Door allerlei zaken met je spiegel te integreren kun je de dag een stuk productiever beginnen. We gaven je eerder deze handleiding omtrent hoe je je eigen slimme spiegel kunt bouwen. Zo kon ook jij de eigenaar van een vernuftige spiegel zijn. Echter vinden we dat die spiegel in het niet valt bij wat de jonge Ryan voor elkaar heeft gekregen. Wij zijn onder de indruk!

Jong genie komt met insane slimme spiegel

Maak kennis met Ryan Nelwan. Dit jonge genie heeft een slimme spiegel gemaakt waar hij even een demonstratie van geeft. Wat ziet dat apparaat er slick uit zeg! Het besturingssysteem heeft voor ons veel weg van iOS, wat ook stijlvol en strak oogt. Maar het blijft niet enkel bij de looks. Want uit de demo blijkt dat het apparaat ook extreem handig is. Naast dat je er standaard zaken op kunt checken, zoals de tijd en het weer, kun je er namelijk ook allerlei apps op draaien. Chill door je Google Photos heen scrollen bijvoorbeeld, of je favoriete Reddit content checken. Zo gepiept! Het tofste vinden wij echter de hoe je door middel van verschillende swipes de apps aanstuurt. Luister je naar muziek? Dan pas je het volume met een swipe van twee vingers naar boven aan. Heb je het koud? Dan zet je de temperatuur hoger door met twee vingers met de klok mee te draaien. Wat een jonge baas!

Wil je nog wat vergelijkingsmateriaal? Een Google medewerker ontwierp namelijk ook een slimme spiegel die er zeker mag wezen. Waar ben jij het meest fan van? Laat het ons weten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Jonge guy toont de tofste slimme spiegel die wij ooit hebben gezien
Sluiten