3 iconische LEGO-sets waarop nu een flinke korting zit

Deals Jeroen Kraak 10 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

LEGO is echt niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen de meest mooie sets in elkaar zetten. De blokjesfabrikant heeft daarvoor zelfs speciale sets voor gemaakt. Wij zetten er drie op een rij die je met flinke korting bij Intertoys scoort.

Intertoys is echt niet alleen een speelgoedwinkel voor de allerkleinsten onder ons. Ook vind je er prachtige cadeaus voor jezelf. Zo zijn daar ook verschillende LEGO Icons-sets te krijgen die speciaal voor volwassenen zijn ontworpen.

LEGO Icons-sets met korting bij Intertoys

Intertoys heeft nu drie van deze LEGO Icons-sets in de aanbieding. Wij zetten ze speciaal voor jou op een rij.

Horizon Forbidden West Tallneck

Horizon Forbidden West is een van de beste games op de PlayStation 5. Je kunt je er uren mee vermaken. Is dat niet genoeg? Dan bouw je thuis deze prachtige Tallneck die echt niet misstaat op jouw bureau.

In totaal bestaat de LEGO Horizon Forbidden West Tallneck uit 1.222 steentjes. Je hebt ‘m nu met flinke korting. Normaal kost dit exemplaar 89,99 euro, maar de prijs is gezakt naar 59,99 euro bij Intertoys.

Horizon Zero Down Tallneck Intertoys
De Tallneck. (Afbeelding: LEGO)

Mickey en Minnie Mouse

Niet alleen de Horizon-liefhebbers komen aan hun trekken bij Intertoys, want er is ook een speciale Disney-set met flinke korting. Met deze set bouw je Mickey en Minnie. Dit pakket lijkt misschien klein, maar dat is ‘ie zeker niet, want in totaal horen er 1.739 steentjes bij.

Mickey en Minnie Mouse zijn in verschillende posities te zetten. Zo kun je ze gitaar laten spelen of bloemen laten vasthouden. Hoewel deze set op de LEGO-site is uitverkocht, is deze wel nog gewoon te krijgen bij Intertoys. Bovendien ook nog met een flinke korting. De set kost je nu 139,98 euro in plaats van 179,99 euro.

Disney Mickey Mouse LEGO Intertoys
Een must-have voor echte Disney-fans. (Afbeelding: LEGO)

LEGO spookhuis bij Intertoys

Heb je wat meer geld te besteden en wil je een groter bouwwerk maken? Dan is dit spookhuis wellicht wat voor jou. Hiermee bouw je een mystiek landhuis dat vol zit met geheimen.

Deze LEGO-set bestaat uit 3.231 stenen en tien minifigures. Je vouwt het spookhuis heel makkelijk open zodat je alle avonturen binnenin ziet. Dit pakket is nu 70 euro goedkoper bij Intertoys. Hierdoor betaal je nog maar 229 euro, in plaats van 299 euro.

LEGO Spookhuis Intertoys
Het spookt! (Afbeelding: LEGO)

Legendarisch Formule 1-moment krijgt comeback door LEGO

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen