3 toffe dure LEGO-sets die je nu goedkoper binnenhengelt

Deals Jeroen Kraak 1 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT speuren dagelijks naar de mooiste aanbiedingen op het internet. Vandaag zetten we drie imposante LEGO-sets die nu veel goedkoper zijn.

Het is Bol.com Zevendaagse. Tijdens deze week geeft de webwinkel korting op flink wat producten. Vandaag zetten wij drie toffe LEGO-sets met flinke korting op een rij. Zo zijn deze dure ‘bouwpakketten’ een stuk goedkoper.

LEGO nu voordeliger bij Bol.com

LEGO is echt niet alleen voor kinderen. Er zijn zelfs speciale sets voor volwassenen waar je uren zoet mee bent. Wij zetten speciaal voor jou drie toppers op een rij. Komen ze!

LEGO Atari

Voor de echte nerds – zoals wij – heeft LEGO een speciale set van de Atari 2600 gemaakt. Deze spelcomputer uit de jaren 80 was de voorloper van consoles die we nu kennen zoals de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Deze set bestaat 2.532 steentjes. Bovendien bouw je ook drie scènes uit legendarische Atari-games na. Je hebt dit model nu met 60 euro korting. Dat betekent dat je nu nog maar 179,99 euro betaalt bij Bol.com.

LEGO Atari Bol.com
Niet van echt te onderscheiden. (Afbeelding: LEGO)

McLaren Formule 1 auto bij Bol.com

Dit weekend kunnen we weer genieten van de Formule 1 in Australië. Hoewel het nu wat minder gaat met McLaren, blijft het toch een van de meest legendarische teams op de grid. Als je Formule 1 en LEGO-fan bent, mag deze set echt niet ontbreken.

Deze LEGO Technic Formule 1-wagen bestaat uit 1.432 onderdelen. Je bouwt het papayakleurige voertuig van Lando Norris tot in detail na. Nu heb je ‘m met 15 procent korting voor 126,69 euro bij Bol.com.

McLaren Kruidvat
Oog voor detail. (Afbeelding: LEGO)

Cat bulldozer

Is een Formule 1-wagen te klein voor je? Dan kun je ook gewoon kiezen voor een bulldozer. Deze heeft 3.854 onderdelen en je kunt ‘m zelfs besturen via je smartphone.

Deze replica is 26 cm hoog, 57 cm lang en 37cm breed. Je mag het dus zeker een imposante verschijning noemen. Je scoort ‘m voor 359 euro bij Bol.com.

Gooi alles maar plat. (Afbeelding: LEGO)

LEGO’s Harry Potter-set van je dromen krijgt flinke korting bij Bol

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen