3 televisies met leipe korting om The Mandalorian nog beter te kijken

Deals Jeroen Kraak 19 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij WANT proberen we dagelijks voor jou de beste deals op het internet te vinden. Vandaag zoeken we voor jou naar de ideale smart tv bij Mediamarkt. Wij hebben er drie geselecteerd. Zo is er altijd wel een te vinden die bij je past.

Het is natuurlijk lastig om de ideale smart tv te vinden. Er is echt ontzettend veel keus en de ene heeft weer een functie die de andere niet heeft. Wij zetten drie interessante televisies op een rijtje met flinke korting.

3 smart tv’s die voordeliger zijn bij Mediamarkt

In deze lijst vind je drie verschillende televisies van drie verschillende merken in drie verschillende prijsklassen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze nu goedkoper zijn bij Mediamarkt. Hier komen ze.

LG B2 OLED smart tv

Zoek je naar een goedkope nieuwere OLED? Dan heeft Mediamarkt wellicht voor jou de ideale aanbieding. De LG B2 is nu extra goedkoop. Deze heeft een zeer smalle bezel en geeft je prachtige natuurlijke beelden.

Onder de motorkap zit de A7 Gen 5 processor. Deze zorgt door middel van deep-learningtechnieken ervoor dat er meer diepte in je beeld komt. Daarnaast ondersteunt deze ook Dynamic Tone Mapping, wat tot meer contrast leidt.

Normaal kost deze LG smart tv je 1.199 euro. Deze week heb je ‘m voor 999 euro bij Mediamarkt.

LG Mediamarkt smart tv
Wat een plaatje. (Afbeelding: LG)

Samsung 55Q QLED

Waar LG vooral op OLED inzet, kiest Samsung er in de meeste gevallen voor om bij zijn smart tv’s QLED te gebruiken. Deze techniek zorgt voor kleuren die van je beeldscherm spatten. Met een beeldfrequenties van 100 hertz zie je alles ook nog eens een keer extra vloeiend.

Deze smart tv van Samsung heeft een Quantum-processor. Door middel van kunstmatige intelligentie maakt deze jouw beeld nog beter en wordt het geluid van scènes opgeschaald.

In plaats van 899 euro, kost deze smart tv bij Mediamarkt je nu 788 euro.

Samsung Smart TV mediamarkt
QLED van Samsung. (Afbeelding: Samsung)

Philips The One smart tv bij Mediamarkt

De vorige twee in dit lijstje zijn allebei 55 inch. Ben je liever op zoek naar een iets kleiner model, voor bijvoorbeeld op de slaapkamer? Dan is de The One van Philips wellicht wat voor jou. Deze is 42 inch en heeft natuurlijk de bekende gimmick: Ambilight.

Net als de andere twee smart tv’s in de lijst heeft deze ook een 4K-resolutie. Met de 120Hz beeldversnelling is het een toestel dat je prima gebruikt voor het gamen. Alle software draait op Android TV. Apps als Netflix, Amazon Prime Video en HBO Max installeer je dus vrij simpel.

Deze smart tv scoor je bij Mediamarkt met 80 euro korting. Dat betekent dat je nog maar 588 euro betaalt.

Philips smart tv korting
De kleuren spatten er letterlijk af. (Afbeelding: Philips)

Zoveel gaan de nieuwe televisies van Samsung je in 2023 kosten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen