Opvolger Motorola One gelekt in vol ornaat

Vorig jaar introduceerde Motorola de One serie en mochten we kennismaken met de Motorola One en One Power, welke in China de P30 Play en P30 Power heten. In China bracht de smartphonemaker nog een extra toestel in de serie uit, namelijk de Motorola P30. Nu zijn we aangekomen in 2019 en dat betekent natuurlijk dat er opvolgers op komst zijn. Het lijkt erop dat we ons echter niet meer hoeven af te vragen hoe de vernieuwde Motorola One eruit gaat zien. Pas is namelijk een 360 graden render gelekt, waarin het toestel in vol ornaat te bekijken is.

Kleiner display en grotere randen

Als eerste zien we in de render de voorkant van de One opvolger ronddraaien en wat opvalt is dat de notch iets kleiner is geworden dan bij de originele One en meer lijkt op een zogenaamde waterdruppel notch. Verrassend genoeg lijken de randen om het display wat groter te zijn geworden, terwijl het Motorola logo op de onderste kin juist is verdwenen. Iets anders verrassends aan de voorkant is dat de nieuwe smartphone uitgerust zou zijn met een 5,6 inch display, terwijl zijn voorganger een groter 5,9 inch scherm heeft.

Motorola One

Dubbele camera en micro-USB

Nadat de voorkant van het toestel even heeft rondgedraaid, zien we in de render op een gegeven moment ook de achterkant voorbij komen. Daar vinden we een dubbele camera, die verticaal in de hoek van de smartphone is geplaatst. Deze zou bestaan uit een 13 megapixel sensor samen met een kleinere sensor, welke mogelijk de 2 megapixel dieptesensor is die we van de originele Motorola One kennen. Verder zien we aan de achterkant ook een LED flash en een vingerafdrukscanner met daarin het Motorola logo verwerkt. Als laatste is de goede oude headphone jack nog van de partij en lijkt het erop dat de USB-C poort is vervangen door een micro-USB connector.

Meer budget dan originele Motorola One

Het lijkt erop dat Motorola de opvolger van de One, welke in China waarschijnlijk P40 Play zal heten, wat meer ” budget” heeft gemaakt dan het originele toestel. Zoals gezegd is het display kleiner geworden en de randen juist groter. Ook ziet het ernaar uit dat het glas van de originele One bij het nieuwe toestel wordt vervangen door een goedkopere oplossing met plastic. Natuurlijk staat nog niks helemaal vast en zou er nog van alles kunnen veranderen tegen de tijd dat het toestel daadwerkelijk wordt gelanceerd. De One serie werd in vorig jaar in oktober uitgebracht en waarschijnlijk zien we de nieuwe One smartphones dit jaar ook rond dezelfde tijd verschenen.

Onlangs is er ook een ander Motorola toestel opgedoken, dat er een stuk meer premium uitziet dan de One. Het toestel is aan de achterkant namelijk uitgerust met een indrukwekkende quad-camera.

 

PhoneArena

Reageer op artikel:
Opvolger Motorola One gelekt in vol ornaat
Sluiten