Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 14 dec 2018

3Below: Netflix onthult trailer voor volgende project Guillermo del Toro

Guillermo del Toro staat opeens meer dan ooit in de schijnwerpers door het recente succes van zij films. De Oscar-winnaar timmert echter ook al enkele jaren op Netflix hard aan de weg. Dan hebben we het natuurlijk over zijn aninimatieserie Trollhunters: Tales of Arcadia.

3Below: Tales of Arcadia

De Mexicaanse regisseur heeft een wereld geschapen die zowel voor jong als oud interessant blijft. Daar gaat Netflix verder van profiteren met de onthulling van een nieuwe serie over aliens: 3Below: Tales of Arcadia.

Ja, deze serie speelt zich in hetzelfde universum af als Trollhunters. Guillermo del Toro staat opnieuw aan het roer als bedenker en uitvoerend producent. Exact hetzelfde team als de vorige keer is betrokken, dus je kunt dezelfde creativiteit en kwaliteit verwachten.

De regisseur maakt er volgens Netflix gebruik van dat beide verhalen een universum delen. Het persbericht belooft “epische crossover afleveringen waarin de gebeurtenissen van Trollhunters en 3Below op verrassende manieren samen komen.”

TRAILER FRENZY The Trollhunters Universe TRAILER FRENZY The Trollhunters Universe

Dat belooft veel goeds dus! Vandaag is de eerste trailer van dit nieuwe project uitgekomen, waarin je de aliens in actie kunt zien. Zelfs zonder de boost die de populariteit van Trollhunters biedt lijkt de 3Below: Tales of Arcadia een onderhoudende serie te gaan worden.

Daar blijft het overigens niet bij. Ergens volgend jaar gaat een derde Tales of Arcadia serie zijn debuut maken op de streamingdienst, met de werktitel Wizards. Trollen, aliens en tovenaars: als iemand daar op een geloofwaardige wijze een coherent universum van kan brouwen, dan is het del Toro wel.

Aan de cast van 3Below zal het in ieder geval niet liggen, want die zit propvol met grote namen: Diego Luna (Narcos: Mexico), Tatiana Maslany (Orphan Black), Nick Offerman (Parks and Recreation) en Glenn Close (The Wife) spelen grote rollen.

Twee tieners uit een koninklijke familie van aliens en hun bodyguard zijn op de vlucht nadat hun thuisplaneet aangevallen wordt. Ze crashen op de aarde, in Arcadia. Exact in hetzelfde stadje waar Trollhunters zich dus afspeelde.

Ze moeten intergalactische premiejagers ontvluchten, terwijl ze op aarde proberen te overleven om zo hun schip te repareren. Kunnen ze ooit terugkeren naar hun thuisplaneet?

Je gaat dat al op 21 december ontdekken. Dan komen alle dertien afleveringen van een half uur per stuk naar Netflix.

TRAILER FRENZY The Trollhunters Universe TRAILER FRENZY The Trollhunters Universe TRAILER FRENZY The Trollhunters Universe
Reageer op artikel:
3Below: Netflix onthult trailer voor volgende project Guillermo del Toro
Sluiten