Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 11 aug 2016

Vandaag: eerste 3D-geprinte schoenen van Adidas, fans maken tof gratis Pokémon spel en meer

De eerste 3D-geprinte schoenen van Adidas zijn een feit. En damn, wat ziet die er tof uit! Nu moet je nog even wachten totdat jij die op de kop kunt tikken. Of je moet een Olympische medaille pakken. Want de eerste 3D-geprinte schoenen van Adidas gaan naar Olympische winnaars. O ja, er is nog meer tech-nieuws:

Een autootje of 100 miljoen van Volkswagen kwetsbaar voor hack

Een groep wetenschappers toonde een jaar geleden al dat er een beveiligingsrisico was bij flink wat auto’s van Volkswagen. Dit gaat echter wel erg ver. Een nieuwe kwetsbaarheid zou deuren kunnen ontgrendelen en auto’s kunnen laten starten. Dit zou voor rond de honderd miljoen Volkswagen auto’s gelden!

Guy tovert Xbox One S om tot laptop

Tja, een Xbox One is zo bekend en saai, waarom niet iets anders. Dat zal vast het idee van deze guy zijn geweest. Hij heeft namelijk een Xbook One S gemaakt. Dit is een laptop die uit de Xbox One S is gemaakt.

Het Witte Huis komt met Obama-chatbot

Wil je weten hoe het is om met Barack Obama te praten? Dat kan! Je kunt nu namelijk via Facebook Messenger met hem chatten. Oké, je bent dan niet met hem aan het spreken, maar met een chatbot, toch is de ervaring geinig.

PSV is eerste Nederlandse club die een eSporter aanneemt

De wereld der eSports is aan het groeien. Dat is zeker op het gebied van voetbal het geval. Nu zijn er wereldwijd al diverse clubs bezig om hun eigen eSport-team op te zetten. PSV is ook de eerste stappen aan het zetten!

Fans bouwen negen jaar aan gratis Pokémon spel

Wow, deze fans moeten balen van Pokémon Go. Maanden voordat zij hun gratis Pokémon spel uitbrengen was Go daar. Ach, hun spel is wel af. Pokémon Uranium kent 150 nieuwe Pokémon en zelfs een nieuw soort type Pokémon. Uitproberen dus!

Twitter is niet aansprakelijk voor terreurpropaganda

De Islamitische Staat plaatst flink wat propaganda op Twitter. Nu probeer het bedrijf daar iets aan te doen, maar niet genoeg. Dat is in ieder geval wat familie van een man die omkwam bij een terroristische aanval in Jordanië vond. Zij vinden daarom dat Twitter deels verantwoordelijk is. Dat vond de rechter niet.

Eerste 3D-geprinte schoenen van Adidas gaan naar winnende atleten

De Olympische Spelen zijn in volle gang. Nu wil Adidas de winnaars van de Spelen op een gave manier extra in de watten leggen. De eerste 3D-geprinte schoenen van Adidas zullen namelijk aan hen worden geschonken. Wat aardig. En wat zien die 3D-geprinte schoenen van Adidas er tof uit!

Logitech wil met de Pop Home Switch het slimme huis simpeler maken

Het slimme huis is handig, maar ingewikkeld. Je hebt allerlei apparaten die weer moeten samenwerken. Dat gaat lang niet altijd goed. Daar wil Logitech met de Pop Home Switch verandering in brengen. Dit simpele apparaat laat je via een knop allerlei zaken regelen.

Intens genieten? Slimme vibrator is gehackt

Als je een vibrator hackt, is dat dan ook een vorm van aanranding? Wij weten het niet. Feit blijft dat de We-Vibe Plus 4, een slimme vibrator, is gehackt. Hierdoor kunnen mensen ‘m van afstand besturen.

Deze camera zoomt ontzettend ver in

PokéStops in de buurt van treinstations verwijderd

Treinmaatschappijen waren niet blij met PokéStops en PokéGyms die zich dichtbij stations bevonden. Logisch natuurlijk, want het is niet echt veilig om op of rond het spoor naar Pokémon te gaan zoeken. Vandaar dat Niantic nu diverse Stops en Gyms heeft verwijderd. Veiligheid boven alles!

Oprichter Huffington Post pakt de biezen

Arianna Huffington is het meest bekend van het oprichten van de Huffington Post. Echter heeft zij nu besloten dat haar ambities ergens anders liggen. Zij stopt als editor in chief en gaat zich richten op het oprichten van een startup. Deze startup houdt zich bezig met gezondheid en fitness.

Onze favoriete serie krijgt iOS-game

Sweet! We hebben net te horen gekregen dat Mr. Robot een iOS-game gaat krijgen. Waar het eerste seizoen tof was en het tweede seizoen alweer een tijdje onderweg is, zullen we straks op een andere manier onze honger moeten stillen. Hoe anders dan via een Mr. Robot game?

Gebruik van Tinder in Rio neemt toe

Al die Olympische helden zijn ook maar mensen. Dat blijkt uit het Tindergebruik. Dat gebruik is namelijk sinds de komst van de Olympiërs in Rio flink toegenomen. Zo zijn het aantal matches met 129 procent toegenomen. Lekker blijven swipen guys!

Reageer op artikel:
Vandaag: eerste 3D-geprinte schoenen van Adidas, fans maken tof gratis Pokémon spel en meer
Sluiten