Deze 4 veelbelovende Netflix Originals zijn nu (of binnenkort) te zien!

Netflix weet ons, nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, ontzettend goed te vermaken. Dat doet de streamingdienst met de films en series die al in het aanbod staan. Maar kunnen we eigenlijk nog nieuwe content verwachten?

Het antwoord op die vraag is een volmondig ‘Ja’. Tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers liet Netflix weten tot 2021 goed te zitten met nieuwe content. Dat is fijn, maar wat kunnen we dan verwachten?

Netflix komt met vier nieuwe originals

In de komende weken in ieder geval vier gloednieuwe Netflix originals. Waar de komst van deze titels al enige tijd op de kalender stond, zijn inmiddels ook de trailers naar buiten gebracht.

In de komende weken kunnen we dus vier nieuwe Netflix titels verwachten en dankzij de trailers krijgen we alvast een eerste indruk. Dit zijn ze.

Space Force: Netflix serie met Steve Carell

De mensen achter The Office zijn terug. Dat betekend niet alleen dat Steve Carell weer betrokken is bij een hilarisch project, maar ook dat de hele groep naar Netflix verkast. De nieuwe serie Space Office komt namelijk op 29 mei 2020 naar Netflix.

Het gaat wederom om een komedie dat zich afspeelt op de werkvloer en Steve Carell speelt wederom de baas. Maar dat het hele andere koek is dan The Office, dat maakt onderstaande trailer wel duidelijk.

Have a Good Trip

Je kent allemaal wel van die mensen die het constant hebben over hun drugsgebruik. Hoe fantastisch de wereld is wanneer je high bent. Maar wanneer bekende mensen hun ervaringen delen in een documentaire, lijkt het al heel anders te zijn.

In de nieuwe Netflix film Have a Good Trip praten mensen als Sting, Carrie Fisher en Ben Stiller over het leven onder invloed. En het mooie: de film is vanaf vandaag te bewonderen op de streamingdienst!

Becoming: Michelle Obama op Netflix

Fans van Michelle Obama kunnen hun geluk waarschijnlijk niet op: Netflix komt namelijk met een documentaire over de voormalige First Lady. Deze documentaire vertelt hetzelfde verhaal als haar boek en volgens The New York Times onthult deze documentaire wel iets minder dan dat boek. Maar er zal voor fans van de Obama’s genoeg leuks te vinden zijn in de docu.

Becoming is nu te zien op Netflix.

The Big Flower Fight

Het is Heel Holland Bakt, maar dan met bloemen. Wat moeten we nog meer zeggen?

Vanaf 18 mei te zien op Netflix.

Reageer op artikel:
Deze 4 veelbelovende Netflix Originals zijn nu (of binnenkort) te zien!
Sluiten