Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 23 sep 2019

Open je bier als een held: 5 Avengers en Star Wars bieropeners van AliExpress

Op AliExpress is een hoop memorabilia te vinden van je favoriete films. Je kunt je volledig kleden in een Darth Vader kostuum, of met de blonde lokken van Thor op je hoofd op je werk verschijnen. Wil je je liefde voor Star Wars en/of the Avengers toch wat subtieler uiten? Dan is een bieropener in thema waarschijnlijk voldoende. We hebben er vijf voor je op een rijtje gezet waarmee je zowel je biertje kunt openen, als je stiekeme liefde voor de films van Star Wars en Marvel kunt uiten.

Thor’s hammer bieropener

Wie zijn biertje niet normaal geopend krijgt kan er ook gewoon een tik met de hamer op geven. Zoals een echte superheld dat ook zou doen. Deze hamer van Thor is echter wel voorzien van een sneaky bieropener. Zodat je geen bier hoeft te verspillen en je biertje in stijl kunt openen.

Star Wars
Thor’s hamer als bieropener (Bron: AliExpress)

6,42 Euro

Star Wars Millennium Falcon bieropener

Deze tweede bieropener is voor de Star Wars-fan. De opener is niet al te groot en volgens de reviews gemaakt van een sterk materiaal waardoor hij je biertje zonder problemen opent. In een review is echter te lezen dat het drie maanden duurde voordat hij in Mexico werd bezorgd. Het is te hopen dat de arme stakker in de tussentijd de tafelrand heeft gebruikt om van zijn biertje te kunnen genieten.

Star Wars bieropener
Millennium Falcon bieropener (Bron: AliExpress)

0,73 Euro

Star Wars Darth Vader opener

Natuurlijk staat er ook een Darth Vader-bieropener in dit lijstje. Op de achterkant van deze opener staat Star Wars gegraveerd. Een klein maar leuk detail, al helemaal voor deze kleine prijs.

1,35 Euro

AliExpress Thanos glove bieropener

Deze bieropener ziet er met de gekleurde ‘steentjes’ op de glove vrij kitsch uit. Maar als replica van de handschoen van Thanos mogen we daar niks over zeggen. Deze bieropener is ongeveer zo groot als je handpalm en kun je dus prima op je bureau bewaren voor de vrijdagmiddagborrel.

ALiExpress
Thanos glove bieropener (Bron: AliExpress)

2,68 Euro

Deadpool flessenopener

Deadpool: sommigen hebben er niks mee en anderen houden er van. Als je in de laatste categorie valt dan is deze kleine sleutelhanger die functioneert als flessenopener wat voor jou. Als je hem nu bestelt komt hij hopelijk op tijd binnen zodat je er tijdens de premiere van Deadpool 3 een biertje mee kunt openen.

Deadpool
Deadpool flessenopener (Bron: AliExpress)

1,96 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Open je bier als een held: 5 Avengers en Star Wars bieropeners van AliExpress
Sluiten