Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 16 feb 2020

5 AliExpress elektrische fietsen: van vreemd tot fun en vet

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 elektrische fietsen van de Chinese webshop.

AliExpress elektrische fiets met 3 zitjes

We beginnen dit lijstje met ‘vreemd’. Heel vreemd. Deze elektrische fiets heeft namelijk meerdere zitjes. Die zien er net zo comfortabel uit als het achterrekje van een OV-fiets. De fiets lijkt op een fiets die is getekend door een kind en technisch niet geschikt is om te rijden. Eigenlijk weten we niet waar we moeten beginnen over deze fiets, dus dat doen we dan ook maar niet. De e-bike heeft kleine wielen, een maximale snelheid van 25 km/u een vreemd mandje in het midden en is onder andere leverbaar in het roze.

AliExpress ebike
De e-bike in het zwart (Bron: AliExpress)

Vanaf 324,35 Euro

AliExpress elektrische vouwfiets

Waar de vorige elektrische fiets er uit zag als een soort vouwfiets, is dit daadwerkelijk een vouwfiets. Maar dan elektrisch. Eigenlijk zijn dit dus twee enorm praktische fietsen gecombineerd. Dit exemplaar is gemaakt van aluminium, heeft een 250W motor en heeft een bereik tot 35 kilometer. Hij weegt 17.2 kilo waardoor je hem relatief gemakkelijk een trap of de trein in tilt.

AliExpress elektrische fiets
Elektrische vouwfiets (Bron: AliExpress)

Vanaf 325,10 Euro

Stealth Bomber elektrische fiets

Deze e-bike wordt op AliExpress omschreven als ‘bommenwerper’. Het frame heeft inderdaad wat weg van een tank. Al is dit pantser waarschijnlijk bedoeld om op een niet zo subtiele manier de accu te verhullen. Toch is het een tof en interessant design. Meer specificaties? die hebben we helaas niet voor je.

e-bike aliexpress
Stealth Bomber e-bike (Bron: AliExpress)

Vanaf 1875,55 Euro

AliExpress elektrische mountainbike

Deze fat tire elektrische fiets heeft wat meer weg van de elektrische fietsen die je misschien wel eens in de fietsenwinkel hebt gespot. De MX02 e-bike is bedoeld om de sneeuw of om de duinen en het strand mee te trotseren. Hij heeft een 1000W motor en een 48V17AH lithium batterij. Daarnaast kun je kiezen uit vijf verschillende standen voor het ondersteunen van je trapkracht. Als we de specificaties mogen geloven is dit een zeer degelijke elektrische mountainbike.

elektrische mountainbike e-bike
Elektrische mountainbike (Bron: AliExpress)

Vanaf 283,38 euro

E-bike Munro 2.0

De laatste e-bike uit dit rijtje is dit exemplaar dat er meer uitziet als een motor dan als een fiets. Wie op deze elektrische fiets rondrijdt zal zeker wat bekijks hebben. De fiets heeft een 350W motor en behaalt een maximale snelheid van 25 km/u. Dit is vrij standaard voor een elektrische fiets. Naast het opvallende ontwerp is er weinig opvallend aan dit beestje. En toch zijn we benieuwd naar hoe hij rijdt.

elektrische fiets Munro AliExpress
Elektrische fiets Munro (Bron: AliExpress)

6131,32 euro
Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 AliExpress elektrische fietsen: van vreemd tot fun en vet
Sluiten