5 AliExpress gadgets die je huisdier (niet) blij maken

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Hieronder vind je 5 gadgets waar je huisdier vast blij van wordt. En anders jij wel.

Massageapparaat voor de kat

De gemiddelde luxepoes neemt genoegen met het kroelen en aaien door zijn eigenaar. De serieuze luxepoes is snel uitgekeken op dat gesjouw en gesjor. Die wordt alleen blij van een serieuze massage. Voor minder komt ‘ie ‘s avonds niet thuis. Zo’n serieuze massage kun je de kat geven met dit massageapparaat dat speciaal voor katten (en honden) is ontworpen.

kat massageapparaat
Katten massageapparaat (Afbeelding: AliExpress)

15,39 euro

AliExpress topper: Elektrische mini stofzuiger voor honden- en kattenhaar

Honden en katten verliezen de hele dag door haren die vervolgens vrij door je huis dwarrelen. Als je hier helemaal klaar mee bent had je misschien iets beter moeten nadenken voordat je een harige viervoeter in huis haalde. Geen zin het huis voor die vierde keer in de week te stofzuigen? Dan kun je met deze mini-stofzuiger het haar direct van je hond of kat zuigen. De stofzuiger heeft een ingebouwde massagekop zodat je huisdier braaf blijft zitten terwijl zijn mooie vacht in dit apparaat verdwijnt.

honden gadget AliExpress
Mini stofzuiger voor hondenhaar (Afbeelding: AliExpress)

2,77 euro

Automatische voerbak

Het is te hopen dat het formaat van de automatische voerbak op de foto hieronder niet op ware grootte is. Al past dit witte apparaat wel prima in ieder interieur. De voerbak heeft geen super slimme functies, behalve dat hij ‘automatisch’ water of voer in de bak aanvult wanneer je huisdier dit op heeft gegeten of gedronken.

automatische voerbak huisdier
Automatische voerbak (Afbeelding: AliExpress)

13,49 euro

Automatisch tennisbalspeeltje voor de hond

Te lui om met je hond te spelen en is je hond te lui om te spelen? Dan is deze gadget de oplossing voor jullie beide. Dit apparaat schiet namelijk een tennisbal waarna hij aan de andere kant van het apparaat voer loslaat. Je hond gaat achter de bal aan en wordt daarna beloond met wat eten. Tenminste, dat is de bedoeling. Volgens de reviews op Ali ‘schiet’ het apparaat de bal niet uit maar lijkt het meer op ‘rollen’. Heel anders hadden we eerlijk gezegd ook niet verwacht van een gadget van deze webshop.

tennisbal AliExpress
Tennisbalspeeltje (Afbeelding: AliExpress)

20,18 euro

Typisch AliExpress: Verwarmde en verkoelende honden- & kattenmand

He-le-maal klaar met je hond of kat? Zet hem dan in dit ruimteschip en teleporteer hem naar een ander universum. Oké, dat is niet de functie van deze verwarmde honden- en kattenmand maar het zou wel tof zijn. De slimme ‘mand’ heeft ingebouwde verwarming en verkoeling die je via een app op je smartphone kunt aanpassen. Daarnaast heeft hij een nachtlampje zodat je lievelings huisdier niet bang hoeft te zijn in het donker.

verwarmde kattenbak AliExpress
Verwarmde katten-/hondenmand (Afbeelding: AliExpress)

185,75 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
5 AliExpress gadgets die je huisdier (niet) blij maken
Sluiten