5 AliExpress gadgets voor wie geen ochtendmens is

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je.

Deze keer hebben we 5 gadgets voor je uitgezocht die je helpen wakker worden en je ochtend iets aangenamer maken. Ben je geen ochtendmens? Dan zijn dit wellicht gadgets voor jou.

Wake up light van Titiroba

Na jarenlang dezelfde ringtone als wekker gebruikt te hebben is het niet gek dat je niet meer direct wakker wordt van dit geluid. Iets wat je wel altijd wekt is daglicht. Of nep daglicht. Het fijne daaraan is dat het je niet direct uit je lekkere slaap rukt maar dit geleidelijk aan doet. Daarvoor kun je de gordijnen open laten als je gaat slapen, al betekent dit dat je in de winter standaard uitslaapt tot een uurtje of 9 à 10. Een wake up light als deze van AliExpress die de zonsopgang (en zelfs de zonsondergang) nabootst op de door jou ingestelde tijd is een betere oplossing.

AliExpress wake up light
Wake up light (Afbeelding: AliExpress)

26,73 euro

AliExpress topper: wekker waarvoor je echt uit bed moet

Maakt een beetje nep-zonlicht jou niet wakker? Misschien dat deze wekker je wel uit bed laat komen. Dat kan haast niet anders, want de wekker die is verwerkt in de mat stopt pas met lawaai maken wanneer je er met beide voeten op gaat staan. En nee, je fopt deze wekker niet door een zwaar boek op de mat gooien en jezelf daarna weer lekker om te draaien.

alarm wekker mat
Wekker in een mat (Afbeelding: AliExpress)

22,45 euro

Verwarmde ‘badjas’

Een van de belangrijkste redenen waarom opstaan zo moeilijk kan zijn is omdat je de warme deken van jezelf af moet gooien en die moet verruilen voor… Ja, voor wat eigenlijk? Niets. Een elektrische cape als deze is de oplossing. Slinger de verwarming aan en loop rond alsof je nog lekker warm onder de deken ligt.

elektrische deken AliExpress
Elektrisch dekentje (Afbeelding: AliExpress)

25,58 euro

Xiaomi Mi Scishare smart koffiemachine

Niet iedereen is een ochtendmens maar wel iedereen kan er een worden. Daar heb je de nodige portie discipline voor nodig. Of gewoon een sterke bak koffie. Die zet je bijvoorbeeld met de Scishare smart koffiemachine van Xiaomi. Let alleen wel op dat je waarschijnlijk geen Nespresso-cups in dit apparaat passen.

Xiaomi MI Scishare koffie machine AliExpress
Xiaomi MI Scishare koffiemachine (Afbeelding: AliExpress)

92,57 euro

Typisch AliExpress: Noise cancelling headphones

De laatste gadget die onmisbaar is voor wie moeite heeft met de ochtend is een noise cancelling hoofdtelefoon. Die kun je opzetten om het geklets van je partner of huisgenoten te muten. Zet een van de meest opzwepende Spotify-lijstjes op om de dag te beginnen of kies juist voor een paar rustige deuntjes om nog even slaperig door te gaan met je ochtend.

Bluedio hoofdtelefoon
Bluedio F3 hoofdtelefoon (Afbeelding: AliExpress)

39,12 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
5 AliExpress gadgets voor wie geen ochtendmens is
Sluiten