Deze 5 AliExpress nachtlampen brengen licht in de duisternis

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 (LED-)lampen en nachtlampen.

AliExpress deal: Maanlamp

Wie een obsessie heeft voor NASA, SpaceX en alles wat met de ruimte te maken heeft wordt blij van deze toffe maanlamp. Als hij uit staat heeft hij wat weg van een enorme gesuikerde tennisbal, maar aan lijkt hij inderdaad op het grote hemellichaam. De lamp is gemaakt met een 3D-printer en kan in 16 verschillende kleuren branden.

AliExpress maanlamp
Maanlamp (Afbeelding: AliExpress)

9,72 euro

AliExpress deal: Baby Yoda nachtlamp

Wat is er nou beter dan in slaap vallen met het beeld van Baby Yoda op je netvlies? Deze lamp schijnt in 16 verschillende kleuren die je kunt instellen met de bijgeleverde afstandsbediening. AliExpress heeft nog een extra boodschap over dit product (in hoofdletters) ”Echte ding is veel beter dan foto’s tonen!!”. Overal waar dit bij staat gaat bij ons een alarmelletje ringkelen. Maakt het jou juist nieuwsgierig? Scoor hem dan op de Chinese webshop en laat ons weten of hij inderdaad zo goed is als Ali doet voorkomen.

baby Yoda lamp aliexpress
Baby Yoda nachtlamp (Afbeelding: AliExpress)

8,81 euro

USB Opvouwbare nachtlamp

Deze nachtlamp laat zich opvouwen en uitklappen als een harmonica. Het is een simpel design dat perfect past in je Instagrammable huis. De LED-lamp is op de laden via de bijgeleverde USB-kabel. Daarnaast heeft hij drie verschillende niveau’s van helderheid om de perfecte sfeer te creëren.

AliExpress lamp opvouwbaar
Opvouwbare lamp (Afbeelding: AliExpress)

14,72 euro

Raket nachtlamp

De beste sterrenhemel zie je wellicht vanuit de ruimte zelf. Daar kan AliExpress je niet naartoe brengen. Het verkoopt wel een 3D-geprinte lamp in de vorm van een raketlancering. Eentje die Elon Musk waarschijnlijk ook op zijn nachtkastje heeft staan. Hij laadt op via de bijgeleverde USB-kabel en gaat zo’n 8 tot 10 uur mee. De lamp heeft trouwens ook een special lichteffect die de lancering nabootst. Niet perfect voor het slapen gaan, maar wel goed vermaak voor een slapeloze nacht.

raketlancering AliExpress
3D-geprinte lamp ‘raketlancering’ (Afbeelding: AliExpress)

6,62 euro

Klein feestje: (Micro-) USB mini discolamp van AliExpress

Kun je nog niet slapen omdat je in een feeststemming bent? Maak dan een bescheiden feestje vanuit je bed met deze mini-discolamp. Plug deze mini discolamp in een apparaat waar een USB-uitgang in zit of een micro-USB-port. Hij kan in je smartphone, maar dus bijvoorbeeld ook in je laptop of in je karaoke-microfoon.

USB-discolamp AliExpress
Micro-USB discolamp (Bron: AliExpress)

1,50 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Deze 5 AliExpress nachtlampen brengen licht in de duisternis
Sluiten