Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

5 AliExpress’ liever lui dan moe-gadgets: automatische veters en meer

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Er bestaan veel gadgets die speciaal zijn ontworpen voor wie liever lui dan moe is. Ben jij dat? Dan hoef je niet eens zelf op zoek naar welke gadgets dat zijn. Al ben je daar waarschijnlijk ook wat te lui voor. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je op een rij gezet die makkelijke dingen nog makkelijker maken. Alstu!

Gadget houdt je planten in de gaten

Dol op planten maar geen zin ze water te geven? Overweeg dan planten die weinig verzorging nodig hebben. Of laat de verzorging aan iemand anders over. Dit Xiaomi YouPin gadget houdt je planten voor je in de gaten. Iemand moet het doen. Via de bijbehorende app kun je op je smartphone zien hoe het met je plant gesteld is. Daarvoor hoef je dus niet eens naar je plant toe te lopen (die twee meter verderop in de kamer staat), maar doe je dit gewoon terwijl je languit op de bank ligt. Heeft je plant meer zonlicht of water nodig?

AliExpress plantensensor
Plantensensor (Afbeelding: AliExpress)

12,17 euro

AliExpress topper: automatische ‘schoenveter’

Je hebt je veterstrikdiploma als het goed is al op de basisschool binnengesleept. Veterstrikken is, net als fietsen, ets wat je niet verleert. Daarnaast is het net als fietsen iets waar sommige mensen te lui voor zijn. Zeiden we dat echt? Ja, we zeiden het echt. Voor hen verkoopt AliExpress deze ‘automatische’ veters die je met een ronde knop, zo eentje als ook op sommige snowboardschoenen zit, strakker of losser kunt maken. Veters waar je geen veterstrikdiploma voor nodig hebt, maar wel genoeg verstand om ze in je schoenen te ‘installeren’.

automatische schoenveter
‘Automatische’ schoenveter (Afbeelding: AliExpress)

6,76 euro

Elektrische hakselaar

Groente, noten en kruiden hakken? Daar heb jij toch helemaal geen tijd voor. Waar je wel tijd voor hebt is om vijf maanden te wachten op je pakketje van AliExpress met daarin een elektrische hakselaar. Die hakt alles wat je erin stop tot mootjes. Of in snippers. Het ligt eraan hoe lang je het apparaatje zijn werk laat doen.

elektrische hakselaar AliExpress
Elektrische hakselaar (Afbeelding: AliExpress)

2,18 euro

Xiaomi Mi Mijia robotstofzuiger

We begrijpen dat je liever geen tijd besteedt aan het huis schoonmaken, maar het moet nou eenmaal gebeuren. Neem een uurtje de tijd voor een poetsbeurt, huur een schoonmaker in, of koop een schoonmaker in de vorm van een robotstofzuiger. Xiaomi’s robotstofzuiger is aan te sturen via de bijbehorende app en gebruikt een slimme lasertechnologie om alle hoeken van je huis te leren kennen. Hierdoor heb je geen omkijken naar het beestje. De schoonmaak uit handen geven is niet aan iedereen besteedt, maar wie liever lui dan moe is heeft daar vast geen problemen mee.

Xiaomi Mi Robotstofzuiger
Xiaomi Mi robotstofzuiger (Afbeelding: AliExpress)

417,26 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi gadget voor de klusser

Wie ooit een huis verbouwd heeft weet dat sommige dingen op de millimeter precies moeten worden gemeten. Dat meten kun je voor het gemak overlaten aan een slimme ‘rolmaat’ zoals deze van Xiaomi. De HOTO-laser is verbonden met de Mijia-app in welke je verschillende functies en meetwaarden kunt selecteren, en het meetresultaat kunt aflezen. Al is het wel de vraag of je dit gadget net zo sterk vertrouwt als je eigen ogen.

Xiaomi laser rolmaat AliExpress
Slimme laser-rolmaat (Afbeelding: AliExpress)

23,52 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
5 AliExpress’ liever lui dan moe-gadgets: automatische veters en meer
Sluiten