Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 15 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

5 AliExpress fietspompen: van super klein tot super slim

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Vandaag hebben we 5 kleine en slimme fietspompen voor je uitgezocht. Ideaal wanneer je elektrische fiets wel snelheid heeft maar nét een beetje lucht in de banden mist.

AliExpress deal: simpele kleine fietspomp

De eerste fietspomp uit dit lijstje is niet slim, maar wel handig. Geen poespas: de stalen pomp is klein en je neemt hem daardoor zo mee in je rugzak.

fietspomp basis AliExpress
Simpele (kleine) fietspomp (Afbeelding: AliExpress)

2,84 euro

AliExpress deal: Slimme bandenpomp met veel functies

Deze gadget lijkt misschien op een Bluetooth speaker of een powerbank maar het is toch echt een fietspomp. Oké, een met powerbank. En zaklamp. Maar het is dus een bandenpomp. Stel vooraf de druk in die je wilt hebben en laat de pomp daarna het werk doen.

slimme fietspomp AliExpress
Slimme fietspomp (Afbeelding: AliExpress)

8,21 euro

Giyo CO2 inflator

Deze mini CO2 fietspomp is er een voor noodsituaties. Bijvoorbeeld als je een tocht door de Franse Alpen fietst en je banden net wat extra lucht nodig hebben om de bergtop te halen. Plaats het CO2 patroon in het opzetstuk en draai die vervolgens op het ventiel van je fiets. Met deze kleine shot CO2 kan je fiets (hopelijk) weer een aantal kilometers mee.

CO2 fietspomp AliExpress
CO2 fietspomp (Afbeelding: AliExpress)

7,67 euro

West Biking ultrakleine fietspomp

Wie dacht dat het niet nóg kleiner kon had het mis. Deze fietspomp met een grote van je handpalm past in je broek- en jaszak. Dat is een voordeel. Een nadeel van deze pomp is dat je flink moet pompen om een band helemaal vol met lucht te krijgen, gezien de maat van het apparaat.

AliExpress mini fietspomp
Nóg kleinere fietspomp (Afbeelding: AliExpress)

4,13 euro

AliExpress deal: draagbare en slimme fietspomp

Als laatste een fietspomp van Xiaomi. Deze kleine fietspomp past net als de bovenstaande exemplaren prima in je tas. Hij pompt tot 150 PSI, wordt geleverd met een aantal verschillende tuitjes en is ook voorzien van een 2000 mAh oplaadbare lithium batterij. Daardoor fungeert hij ook als powerbank. Dat is handig voor als je een lekke band hebt en met een lege smartphone langs de weg staat. Al hopen we natuurlijk niet dat je de powerbank daarvoor nodig hebt.

Xiaomi fietspomp AliExpress
Xiaomi fietspomp (Afbeelding: AliExpress)

55,22 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
5 AliExpress fietspompen: van super klein tot super slim
Sluiten