Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 13 jun 2021

5 AliExpress vreemde en handige gadgets voor een geslaagde bbq

AliExpress staat bekend als website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze zondag hebben we vijf opvallende, goedkope en (on)handige gadgets voor bij de barbecue voor je op een rij gezet.

Thermometer met Bluetooth

Zeker weten dat je maiskolf de perfecte temperatuur heeft, maar heb je geen zin om de vijf minuten de barbecue te checken hoe het ervoor staat? Misschien moet je het barbecueën dan aan iemand anders overlaten zodat je zelf bij de stokbrood en sauzen kunt zitten wachten tot het eten klaar is. Je kunt ook een Bluetooth thermometer als deze van AliExpress in de maiskolven steken.

Dankzij de Bluetooth-functionaliteit hou je, terwijl je een stuk stokbrood met net-over-datum-aioli in je mond stopt, op je smartphone in de gaten of de maiskolven al gaar en klaar zijn. Een gadget voor de luie- of de perfectionistische barbecue chef.

Bluetooth thermometer barbecue
Bluetooth thermometer (Afbeelding: AliExpress)

32,60 euro

AliExpress topper: typisch Ali-spiesje

Over Typisch AliExpress gesproken: zie hier een spies met opvallend ontwerp. Wat de functie van deze worstenhouder is weten wij ook niet. Onze gok: geen. Je worst of marshmallow door deze roestvrijstalen vork durft te steken is op eigen risico.

spies barbecue AliExpress
Decoratie voor je spiesjes (Afbeelding: AliExpress)

3,27 euro

Barbecue als handtas

Handig hoor, zo’n barbecue als handtas. Deze barbecue lijkt het perfecte formaat om mee te nemen naar het park. Mits je daar natuurlijk zomaar met je barbecue mag neerploffen. Wie hem nu bestelt heeft hem vast op tijd binnen voor de zomer van 2023.

draagbare barbecue AliExpress
Draagbare barbecue (Afbeelding: AliExpress)

37,27 euro

Barbecue in de spotlight

Wat op een simpele fietslamp lijkt is, als we Ali moeten geloven, eigenlijk een spotlight om de barbecue uit te lichten. Niet trots op je aangebrande stukken courgette, gesmolten marshmallows en zwartgeblakerde maiskolven? Dan kun je deze LED-lamp ongetwijfeld ook op een fietsstuur monteren voor extra zichtbaarheid in het verkeer. Op de productpagina op AliExpress staat dat de LED-lamp hittebestendig is, maar let toch op dat hij niet als een soort cheddar kaas over je groenteburgers smelt.

barbecue licht AliExpress
Barbecue in de spotlight (Afbeelding: AliExpress)

7,55 euro

Typisch AliExpress: Automatische wijnontkurker

Niet iedereen staat tijdens een barbecue met zijn hoofd boven de grill. Er zijn werkpaarden en sierpaarden. Dit gadget is er een voor de sierpaarden onder ons. De paardjes zó sier dat ze zelfs te beroerd zijn een fles wijn te ontkurken. Deze elektronische automatische flessenopener doet dit ‘zware’ werk namelijk voor je.

elektrische wijnopener
Elektrische wijnopener (Afbeelding: AliExpress)

11,13 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
5 AliExpress vreemde en handige gadgets voor een geslaagde bbq
Sluiten