Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 29 aug 2020

5 Beste games die minder dan 20 euro kosten

Gaming is een heerlijke hobby, maar wel één die behoorlijk in de kosten kan lopen. Gelukkig heb je vandaag de dag veel mogelijkheden om games binnen een soort van abonnementsservice te ervaren, zoals PlayStation Now en de Xbox Game Pass. Wil je een fysieke game in huis? Dan zijn dit de vijf beste games onder de twintig euro.

Natuurlijk, deze vijf beste games zijn over het algemeen meer dan een jaar oud en de kans is groot dat je ze al gespeeld hebt. Maar wanneer jij een gamer bent die echt wacht op de beste prijs, dan kun je met deze titels niet de fout in gaan. Ook handig als een verjaardagskado.

5 Beste games met Borderlands 3

We trappen dit overzicht van de beste games af met Borderlands 3. Het is in deze lijst de meest recente game en één die van flink wat content is voorzien. Daardoor heb je een titel die enerzijds goedkoop is en anderzijds geldt als een game waar je heel wat uren in kwijt kan. Wat dat betreft is het een goede deal. Zeker wanneer je een paar exemplaren koopt en die verdeelt onder je vrienden. Op die manier kun je samen het avontuur gaan beleven en op zoek gaan naar betere wapens en zo het op te nemen tegen de steeds sterker wordende vijanden. Een game die wat ons betreft nog altijd dik de moeite waard is. Zeker voor deze prijs.

Scoor hem hier

Borderlands 3
Een oude bekende (Afbeelding: 2K Games)

GTA 5

Jawel, daar is hij weer. In een lijstje met beste games kan GTA 5 eigenlijk niet ontbreken. Zeker wanneer hij voor deze prijs wordt aangeboden. Natuurlijk, de kans is groot dat je hem al hebt. Maar wellicht is je disc kapot gegaan of weet je simpelweg niet meer waar hij ligt. Dan kun je je huis overhoop halen in de hoop dat je hem vindt. Maar voor minder dan twintig euro kun je jezelf een hoop ellende besparen en gewoon op deze manier hem nog een keer in huishalen. Ga lekker los met de chaos online of beleef het hoofdverhaal voor de derde keer. Gewoon, omdat het kan.

Scoor hem hier

beste games gta 5
Blijft lekker (Afbeelding: Rockstar Games)

Far Cry 5

Volgend jaar verschijnt Far Cry 6, wat gelijk één van de beste games van 2021 kan gaan worden. Heb je het laatste deel gemist? Dan kun je nu je slag slaan. Far Cry 5 is zeer de moeite waard. Je komt terecht in een grote open wereld waar je kunt gaan en staan waar je wilt. Natuurlijk, je krijgt te maken met een groot verhaal en diverse vijanden, maar het is minstens zo leuk om de hoogste berg van de map te beklimmen en daar dan met je wingsuit vanaf te springen. Dat kun je alleen doen, maar ook zeker samen met een vriend of vriendin.

Scoor hem hier

Far Cry 5
Blijft goed (Afbeelding: Ubisoft)

Assassin’s Creed: Origins

Assassin’s Creed: Origins geldt als de wedergeboorte van de Assassin’s Creed-reeks en was één van de beste games die in 2017 verscheen. Ja, daarmee is de game een ietwat oude titel, maar vergis je niet: hij is nog steeds de moeite waard. De game neemt je mee naar het Oude Egypte waar je diverse grootse avontuur kunt gaan beleven. Of gewoon op je paard plaatsnemen en de prachtige en grote wereld verkennen. Het helpt daarbij dat de game voorzien is van een verhaal dat best wel goed is en de wereld er heerlijk uit ziet.

Scoor hem hier

Assassin's Creed Origins: Curse of the Pharaohs
Het Oude Egypte (Afbeelding: Ubisoft)

De laatste van de beste games: Uncharted 4: A Thief’s End

De laatste titel in dit rijtje van beste games is ook een game die wat jaartjes oud is. Toch is Uncharted 4: A Thief’s End nog altijd één van de beste games die je op de PlayStation 4 kunt beleven. Het is een groots en episch verhaal die je meeneemt naar verschillende locaties over de hele wereld. Daarin krijg je te maken met shootouts, puzzels en boeiende conversaties. Als bijkomend voordeel ziet de game er echt heel erg goed uit en helpt het dat de muziek van een ongekend niveau is. Een must-have waneer je hem nog niet in huis hebt gehaald.

Uncharted 4 Playstation 4
Uncharted 4 (Afbeelding: PlayStation)

Scoor hem hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 Beste games die minder dan 20 euro kosten
Sluiten