WANT2Buy: de 5 beste smartphones onder de €1000

Het kopen van een nieuwe smartphone is alles behalve een makkelijke taak. Naast het feit dat de markt zich als een gek blijft bewegen, zijn ook de prijzen niet mals. Deze schieten al snel boven de €1000. Maar wat nou als je er onder wilt blijven, welke smartphones moet je dan hebben?

In dit artikel zetten we de vijf beste smartphones onder de €1000 voor je op een rij, zodat jij misschien makkelijker een keuze kan maken.

Smartphones onder de €1000

Eerder deze zomer keken we al naar de beste smartphones onder de €300 en onder de €600. Maar wat nou als jouw pareltje daar niet tussen zat? Wat nou als jij meer geld over hebt voor een product dat je dagelijks gaat gebruiken?

Dan zijn de vijf onderstaande opties misschien wel iets voor jou. Gezien het feit dat iedereen wel iets anders zoekt in een smartphone, en we niet kunnen bepalen wat jij nodig hebt, is onderstaande lijst geen ranglijst. Ze staan dus niet op volgorde.

In dit artikel zitten affiliate links verwerkt. Wanneer jij via die link een smartphone koopt, dan krijgen wij daar een klein percentage van. Voor jou verandert er helemaal niets. Voor ons is het een extra manier om beleg op ons brood te leggen. Wil je ons helpen, koop gerust via de link. Wil je het liever niet? Even goede vrienden!

#1 Samsung Galaxy S20 (+): een van de beste Samsung smartphones

De Samsung Galaxy S20 en S20+ werden begin dit jaar aangekondigd. Ondanks het feit dat dit de meest recente smartphones in de S-lijn van Samsung zijn, kosten ze een stuk minder dan een paar maanden geleden. Dat heeft nu eenmaal te maken met de strategie die Samsung voert met zijn vlaggenschepen. En het zorgt er dus voor dat jij een goede telefoon op de kop kan tikken. De telefoons zijn voorzien van een uitstekend camerasysteem, een heerlijk beeldscherm en een verversingssnelheid van 120Hz. Het enige nadeel dat we kunnen noemen is dat de batterij aan het einde van de dag, mits je 120Hz hebt ingeschakeld, leeg is. Het is wat dat betreft wel weer iedere nacht opladen.

De Samsung Galaxy S20 tik je vanaf €704 op de kop! De Galaxy S20+ haal je vanaf €879 in huis.

Samsung Galaxy S20
Hip shot om m’n fotokunsten te laten zien (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

#2 OnePlus 8 Pro: het eerste vlaggenschip

De OnePlus 8 Pro is zonder twijfel een mijlpaal te noemen voor OnePlus. Waar het bedrijf voorheen bekendstond als de “Flagship-Killer”, heeft het dit jaar zijn eigen vlaggenschip op de markt gebracht. En hoe. De OnePlus 8 Pro biedt alles wat OnePlus je als bedrijf maar kan bieden. Het scherm is fantastisch, de batterij is werelds en ook het camerasysteem is helemaal tip-top in orde. Het toestel ligt heerlijk in de hand en ziet er ook nog eens ontzettend strak uit. Fans van OnePlus moeten misschien even slikken bij het zien van het prijskaartje, maar wie simpelweg opzoek is naar een uiterst goede smartphone haalt zonder twijfel tevredenheid uit dit exemplaar.

De OnePlus 8 Pro is vanaf €889 via deze link te koop!

#3 iPhone 11 Pro: een van de beste smartphones van het moment

De iPhone 11 Pro is simpelweg de beste optie voor mensen die een iPhone willen hebben. Of het de beste deal is laten we in het midden, maar er zijn simpelweg mensen die aan de haal willen gaan met iOS. En dat snappen we maar al te goed. Deze iPhone 11 Pro is voorzien van een batterij die je makkelijk anderhalve dag bijstaat, een uiterst snelle processor en een camerasysteem dat indruk weet te maken. Al is de opslagcapaciteit wel wat beperkt voor deze prijsklasse. De smartphone behoort verder tot de beste opties van de gehele markt en dankzij de daling in prijs ook voor minder dan €1000 aan te schaffen. Al hebben we het dan wel echt over een euro.

De iPhone 11 Pro tik je voor €999 op de kop!

#4 Huawei P30 Pro New Edition: in een nieuw jasje

De Huawei P30 Pro New Edition is dit jaar nog verschenen, maar is praktisch gezien hetzelfde toestel van vorig jaar. Het Chinese bedrijf heeft de telefoon meer opslagcapaciteit gegeven en komt met een nieuwe kleurenoptie. Maar dat haalt niet weg dat de smartphone niet tot een van de beste opties behoort. De smartphone is voorzien van een heerlijk ontwerp, een strak beeldscherm en een goede batterij. Het mooiste van de P-serie is natuurlijk altijd het geavanceerde camerasysteem en ook in dit toestel mag die er zeker wezen. De Huawei P30 Pro was een fantastisch toestel, de New Edition een hele kleine verbetering erop. Maar dat wil niet zeggen dat dit je beste optie is op Huawei-gebied. Al is het alleen maar, omdat de Google-diensten present zijn.

De Huawei P30 New Edition tik je voor €629 op de kop!

Huawei P30 Pro New Edition
Achterkant van de smartphone (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

#5 iPhone 11: Apple, maar een slag goedkoper

De iPhone 11 Pro is een fantastisch toestel, dat zeker. Maar we begrijpen dat je misschien wel een andere iOS-optie wil voor iets minder geld. En dat kan! Het is mogelijk om een klein stapje terug te doen en aan de slag te gaan met de iPhone 11. Een smartphone met een uitstekende batterij, een goed camerasysteem en een snelle processor. Het enige nadeel van dit toestel is dat je te maken hebt met een LCD-display en het dus moet doen met een aanzienlijk minder scherm. Uiteraard valt er nog meer te vertellen, maar dat is over het algemeen het verhaal. Het is de beste optie voor mensen die niet de hoofdprijs willen betalen voor een iPhone. En dan heb je vervolgens een heerlijk toestel in handen.

De iPhone 11 is vanaf €728,95 te koop!

Meer smartphones?

Uiteraard hebben we op WANT meer te vertellen over smartphones dan dit. We bespreken onder andere de nieuwste toestellen, de meest recente ontwikkelingen en de markt en nog heel veel meer.

Meer lezen, check dan zeker even onze toegewijde pagina.

Reageer op artikel:
WANT2Buy: de 5 beste smartphones onder de €1000
Sluiten