Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #101

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 101!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Xiaomi Redmi Note 7

Deze week trappen we af met de Xiaomi Redmi Note 7, wat gewoon een uitstekende smartphone is zonder dat je er een hoofdprijs voor betaald. Hij beschikt over 4 GB Ram, 64 GB opslagruimte, een batterij van 4.000 mAh, een 6,3 inch scherm en een Dual Camera van 48 MP. Kortom, een smartphone die gewoon echt goed is, zonder dat je er een belachelijke hoofdprijs voor moet betalen.

AliExpress beste deals #100

De Xiaomi Redmi Note 7 is bij AliExpress te koop vanaf €184.

#2 Xiaomi douchekop

Een goede douche is iets wat heerlijk is om de dag mee te beginnen of juist mee af te sluiten. Daarbij is een goede douchekop een must have. En die hoeft niet eens zo heel duur te zijn. De Xiaomi douchekop kent een drietal verschillende standen, zodat je zelf kunt bepalen wat je wilt hebben. Een zachte straal om onder te ontspannen of juist een harde om al het vuil van je lichaam af te schrobben.

AliExpress beste deals #101

De Xiaomi douchekop is bij AliExpress te koop vanaf €10,84!

#3 Yi Smart Dash Camera

De Dash Camera is een must wanneer je in Rusland met de auto rondrijdt. Op die manier heb je altijd bewijs dat jij er niks aan kan doen wanneer je bent aangereden. Met de Yi Smart Dash Camera heb je dat bewijs ook, maar kun je er tegelijkertijd meer mee. Zo beschikt het over een systeem dat je waarschuwt wanneer je fout rijdt en kun je daarnaast mooie video’s maken wanneer je met een spectaculaire auto rondrijdt.

AliExpress beste deals #101

De dash camera is vanaf €39,76 te koop bij AliExpress.

#4 GutsyMan in-ear oordopjes

Voor het geld hoef je het niet te laten liggen, want de Gutsyman in-ear oordopjes kosten echt bijna niks. Hij maakt verbinding met een USB-C kabel, wat ideaal is voor smartphones die geen 3.5 mm jack meer hebben. Verder kun je er gesprekken mee voeren en is hij in verschillende kleuren beschikbaar.

De GutsyMan in-ear oordopjes zijn te koop vanaf €2.03 bij AliExpress.

#5 Piratenspel

We sluiten het overzicht af met een leuk piratenspel, dat geschikt is voor jong en oud. Het idee is simpel. Je hebt een piraat in een ton zitten en daar steek je zwaarden in. Je gaat door totdat de piraat op een bepaalde manier wordt geraakt en vervolgens schiet hij dan omhoog. Leuk voor jong en oud.

Het piratenspel is vanaf €2,26 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #101
Sluiten