Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Culture 28 sep 2020

5 games die je nu met flinke korting in de PlayStation Store kunt kopen

In de PlayStation Store zijn regelmatig acties die de moeite waard zijn. Wij zetten vijf top-games met fikse korting speciaal voor je op een rijtje.

Waarbij je vroeger alle games fysiek kocht, is het tegenwoordig totaal niet meer nodig. Alle games zijn gewoon digitaal verkrijgbaar. Het voordeel is dat deze in je bibliotheek blijven, ondanks als je ze verwijdert. Zo hoef je niet bang te zijn om je game te verliezen als je ruimte op je schijf wil maken. Als je ‘m daarna wil spelen download je hem gewoon opnieuw. Bovendien kun je betalen via speciale gamecards die gewoon online verkrijgbaar zijn. Je hoeft dus geen creditcard te hebben, wat het dus makkelijk maakt.

Games met korting in de PlayStation Store

Regelmatig zijn er ook acties in de PlayStation Store. Soms zijn games zelfs goedkoper dan de tweedehands exemplaren die je in verschillende winkels kunt komen. Ook deze week zijn er genoeg acties in de PlayStation Store die de moeite waard zijn. Wij kiezen speciaal voor jou vijf topacties uit.

The Division 2

PlayStation komt wel met een heel aantrekkelijke deal voor The Division 2. Met deze multiplayer loot-shooter kom je de tijd wel door. Als je de campaign doorkomt is het pas echt leuk. Vooral de endgame is de moete waard, waar de missies echt uitdagend worden. De game is nu vanaf 5,09 euro verkrijgbaar in de PlayStation Store.

Persona 5 Royal Deluxe Edition

Als je het aan de gemiddelde PlayStation 4-speler vraagt welke vijf games zijn of haar favoriet is, kom je al gauw uit bij Persona 5. De bijzondere RPG was een bijzonder succes. Een groep tienersin Tokyo komen een groot complot op het spoor. Door middel van het veranderen van harten proberen ze de corrupte mensen op het juiste pad te krijgen. In de Royal Deluxe Edition zitten een aantal nieuwe personages en locaties die in het originele deel nog niet aanwezig zijn. Je kunt ‘m nu scoren voor 48,99 euro.

Nioh 2

Nioh 2 is echt zo’n typische game die je vaak vergeet. Dat is onterecht, aangezien het een zeer vermakelijk spel is. Het is bovendien een prima voorbereiding op Demon Souls die in november uitkomt voor de PlayStation 5. Het is een hack & slash-game waar je jouw weg moet vinden in een duistere wereld. Een actie-rpg die zeker het spelen de moeite waard is. De game is nu te scoren voor 39,89 euro.

Resident Evil 3

Resident Evil is een echte klassieker. Deze horrogame is al een lange tijd uit en dus besloot Capcom om dit jaar een remake te maken. En ja, eigenlijk is deze versie beter dan het origineel. Alles ziet er fantastisch uit. Je blijft continu schrikken. Daar tussendoor heb je ook nog fantische gevechten en puzzels die je tot het uiterste drijven. Hij is nu in de PlayStation Store te koop voor 29,99 euro.

Dragon Ball Z: Kakarot

Ben je Dragon Ball Z-fan? Dan mag Dragon Ball Z: Kakarot niet ontbreken in je collectie! Dit is meer dan zomaar een vechtspelletje, want in deze game ga je echt op pad met je favoriete karakters uit de serie. Je vecht, traint, vist, eet en bouwt banden op met andere karakters uit de serie. Natuurlijk zit ook de bekende Dragon Ball Z-humor in de game. Het spel kost nu 39,89 in de PlayStation Store.

Wil je liever Nintendo Switch-games met flinke korting? Bekijk dan dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 games die je nu met flinke korting in de PlayStation Store kunt kopen
Sluiten