Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 26 dec 2019

5 Geweldige Co-Op games die je tijdens de feestdagen kan spelen

Het einde van de maand de december staat meestal in het teken van feestdagen. Op werk is het meestal wat rustiger en de kans is groot dat je tijd doorbrengt met familie en vrienden. En dat is wat ons betreft heerlijk.

Wanneer je een spelcomputer in huis hebt staan, dan is dit ook een mooi moment om lekker samen op de bank te gaan gamen met een toffe co-op game. Dat zorgt vaak voor een unieke bond. Dit zijn daarbij vijf perfecte games om in de feestdagen los te gaan.

Heerlijke co-op games: FIFA 20

De FIFA-reeks is al vele jaren de perfecte game om samen te spelen. In FIFA 20 kun je natuurlijk tegen elkaar gaan spelen en op die manier bepalen wie de beste is, maar je kunt ook samen in een team gaan spelen en op die manier door goed samen te werken de overwinning binnen te halen. Een perfecte co-op game dus. Het is een titel die bovendien dankzij de simpele control-optie ook gespeeld kan worden door spelers die niet zo veel ervaring hebben met de reeks.

co-op games
Een goed voorbeeld van co-op games (Bron: Electronic Arts)

FIFA 20 is via deze link te bestellen!

Call of Duty: Modern Warfare

Het verhaal van Call of Duty: Modern Warfare is er één die je puur in je eentje speelt. Maar wanneer je tijdens de feestdagen op zoek bent naar een co-op game met een beetje actie, dan heb je natuurlijk wel de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de multiplayer waarbij je met zijn tweeën los kunt gaan. Samen overleggen en op die manier de tegenstander tot waanzin drijven geeft een heerlijk gevoel.

Co-op games
Samen los in de multiplayer (Afbeelding: Activision)

Call of Duty: Modern Warfare is via deze link te bestellen!

Gears 5

De Gears-reeks is al vele jaren het perfect voorbeeld van een co-op game. Ook in het meest recente deel heb je de mogelijkheid om met twee man het volledige verhaal te doorlopen. Door goed samen te werken kun je dan op een hoge moeilijkheidsgraad elke uitdaging overwinnen. Bovendien is het verhaal van Gears 5 zwaar de moeite waard en kun je op die manier met volle teugen genieten van hetgeen dat de game te bieden heeft met zijn tweeën.

(Bron: Microsoft)

Gears 5 bestel je via deze link!

Borderlands 3

Ook bij de Borderlands-reeks is het van het begin af duidelijk dat het ideaal is om met meer spelers te spelen. De mogelijkheid van de vier-speler splitscreen ontbreekt in Borderlands 3, maar een co-op game voor twee spelers is het zeker wel. Daarbij is het fijn dat je als nieuwkomer makkelijk in het verhaal van iemand gegooid kan worden die al verder is. De game past de moeilijkheidsgraad automatisch aan naar het level dat je bent en zodoende heb je precies de uitdaging die je nodig hebt. Het is bovendien een game met enorm veel content en is zodoende lang te spelen.

Borderlands 3
Een oude bekende (Afbeelding: 2K Games)

Borderlands 3 is via deze link te koop!

De laatste van de co-op games: Minecraft

De laatste game in dit lijstje is een gouwe oude en misschien wel de perfecte co-op game. Samen met een vriend of vriendin samen een nieuwe wereld beginnen en daar langzaam maar zeker verschillende dingen bouwen is iets dat je vele uren kunt gaan doen. En als je dan even genoeg er van hebt, dan sloop je alles weer net zo makkelijk en begin je opnieuw. Een game die vele jaren na zijn release nog altijd zeer populair is.

Minecraft
(Bron: Mojang) (Afbeelding: Mojang)

Minecraft is via deze link te bestellen!

Dit zijn een vijf absolute top co-game games wat mij betreft. Wil je meer lezen over wat wij allemaal schrijven over games? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
5 Geweldige Co-Op games die je tijdens de feestdagen kan spelen
Sluiten