Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 2 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

5 Google Nest-producten die je nu voor een prikkie op de kop tikt

Wil je jouw huis omtoveren tot een echt smarthome? Dan kan Google Nest bijna niet ontbreken. Deze producten zijn nu een stuk goedkoper op Bol.com. Wij zetten de vijf beste deals op een rij.

Google kennen we natuurlijk van Gmail en Android, maar het bedrijf maakt ook een flink arsenaal aan producten. De Pixel en Chromecast zijn natuurlijk het bekendst, maar met Nest heeft het een hele lijn aan smarthome-producten. Bij Bol.com zijn ze nu extra voordelig.

Vijf keer Google Nest met korting op Bol.com

Maar welke vijf Google Nest-producten zijn volgens ons de beste deal op Bol.com? Dit zijn ze.

#1 Google Nest Hub

Laten we beginnen bij het begin. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je smarthomeproducten te besturen vanaf je Android-telefoon, maar de Google Nest Hub is misschien nog wel makkelijker. Met deze tablet bestuur je alles in het huis.

Daarnaast is hij ook nog eens te gebruiken als digitale fotolijst en speel je er makkelijk YouTube-filmpjes op af. Je hebt dit apparaat nu voor 69,97 euro op Bol.com.

Google Nest Hub
De Hub. (Afbeelding: Bol.com)

#2 Slimme thermostaat

Deze slimme thermostaat van Google Nest helpt je met het besparen van de verwarmingskosten. Het apparaat leert welke temperaturen je prettig vindt en maakt zo een schema voor je. Als je weg bent past de thermostaat automatisch de temperatuur aan.

Maar dat is niet alles. Deze thermostaat gebruikt OpenTherm-technologie om je HR-condensatieketel aan te sturen. Hierdoor bespaar je nog meer energie. Je betaalt voor de Google Nest Learning Thermostaat (zoals die officieel heet) nu 199 euro op Bol.com.

Google Nest Thermostaat
De ideale temperatuur in huis. (Afbeelding: Google)

#3 Videodeurbel

Bij een videodeurbel denk je misschien aan Ring, maar ook Google Nest heeft zijn eigen variant. Deze Nest Doorbell is volledig draadloos zodat je ‘m zelf simpel installeert. Eenmaal gedaan detecteert hij elke activiteit voor je voordeur en krijg je automatisch een melding.

Ben je toevallig niet thuis, dan kun je gewoon met de persoon in kwestie praten. Er zit namelijk ook een camera en microfoon in de deurbel. Zo vertel je de pakketbezorger dat hij een pakketje gewoon bij de buren kan afgeven. Je hebt ‘m bij Bol.com nu met 20 euro korting voor 149 euro.

Videodoorbell
Dingdong! (Afbeelding: Google)

#4 Slimme rook- en koolmonoxidemelder

In je huis wil je jezelf natuurlijk veilig voelen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wellicht kun je de rook nog zien of ruiken (wat al vaak te laat gebeurd), maar bij koolmonoxide is dat totaal niet het geval.

Gelukkig helpt deze slimme rook- en koolmonoxidemelder om je huis in de gaten te houden. Als er iets mis is, gaat het alarm af en je krijgt een bericht op je smartphone. Zo weet je altijd wat er aan de hand is, zelfs als je niet thuis bent. Dit Google Nest-product kost bij Bol.com nu 105 euro.

Rookmelder
Lekker slapen. (Afbeelding: Google)

#5 Google Nest Wifi Pro bij Bol.com

Wil je in jouw huis optimaal internet? Dan misstaat de Google Nest Wifi Pro echt niet. Door de proactieve bandaansturing leidt het je apparaten naar de kanalen met de beste prestaties. het monitort ook het netwerk waardoor deze meteen problemen opspoort.

Normaal kost dit apparaat jou 207 euro, maar deze is nu voordeliger bij Bol.com. Je betaalt voor de Google Nest Wifi Pro nu 179 euro.

Google Nest Wifi Pro
Wifi als een pro. (Afbeelding: Google)

Dit zijn de 5 nieuwe Android-functies die Google binnenkort lanceert

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!