Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 mrt 2020

5 heerlijke games voor een bodemprijs om thuis voor te blijven

We werken massaal thuis. En hoewel we waarschijnlijk in een korte periode enorm goed zijn in het thuiswerken, is het ook belangrijk om ontspanning te vinden. Lange wandelingen langs het strand zijn niet meer de bedoeling, dus moet je de entertainment meer binnen huis vinden. Games kunnen wat dat betreft veel bieden.

Gelukkig bevinden we ons momenteel in een fijne periode waarin diverse grote titels uitkomen, die ook echt de moeite waard zijn. denk daarbij aan games als Doom Eternal, Animal Crossing: New Horizons en Persona 5 Royal. Dat zijn echter wel titels waar je de volle prijs voor betaalt. Is je budget iets minder groot? Dan zijn deze vijf titels zeer de moeite waard om in huis te halen.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een game die al een tijdje uit is en waarbij de kans zeer aannemelijk is dat je hem al in huis hebt. Mocht je hem op één of andere manier gemist hebben, dan is hij nu voor drie tientjes op te pikken. Daarvoor krijg je een prachtig groots avontuur, waarin je een bizar mooie wereld krijgt voorgeschoteld en epische momenten meemaakt. Maar met Red Dead Online heb je ook een uitstekende online modus, die goed is voor vele uren speelplezier. Een game die eigenlijk in elke collectie thuis hoort.

Scoor hem hier

Red Dead Online Beta
Red Dead Redemption 2 (Afbeelding: Rockstar Games)

Rayman Legends: Definitive Edition

Rayman Legends: Definitive Edition is de game die oorspronkelijk voor de PlayStation 4 en Xbox One verscheen en vervolgens over werd gezet naar de Switch. Mocht je dat platform niet in je bezit hebben, dan zijn de games voor het andere platform ook met korting te koop, maar krijg je niet de extra’s die op de Switch-versie zitten. Rayman Legends: Definitive Edition is een uitstekende platform-game die je in je eentje kan spelen, maar ook goed te doen is met vier spelers tegelijkertijd. Een game die visueel van een zeer hoog niveau is en veel uitdaging kent. Kortom, een topgame voor twee tientjes.

Scoor hem hier

Rayman Legends games
Rayman Legends (Afbeelding: Ubisoft)

Resident Evil 2

Volgende maand krijgen we de remake van Resident Evil 3, die waarschijnlijk hoge ogen gaat gooien. Dat is een uitspraak die ik durf te doen op basis van de remake van Resident Evil 2. Dat is zonder twijfel één van de beste games die vorig jaar is verschenen en is vandaag de dag nog altijd dik de moeite waard. Het is een heerlijk avontuur dat je in je eentje speelt en door de twee verhaallijnen is het een titel om je vele tientallen uren mee te vermaken. Voor 16,99 euro kun je hem eigenlijk niet laten liggen.

Scoor hem hier

Resident Evil 2
Resident Evil 2 (Afbeelding: Capcom)

Dragon Quest XI: Echoes Of An Elusive Age

Op zoek naar een game die je echt wat uren bezig houdt? Dan is Dragon Quest XI: Echoes Of An Elusive Age een absolute aanrader. Deze Japanse RPG is groots en uitgebreid. Daarbij moet ik wel de kanttekening maken dat het begin van de game een beetje doorkomen is. Maar als je dat eenmaal gedaan hebt, dan is het avontuur dat je krijgt voorgeschoteld zeer de moeite waard. Er is veel te beleven in het avontuur en de omgevingen zien er stuk voor stuk fantastisch uit. Voor iets meer dan twee tientjes een must-have op het gebied van games.

Scoor hem hier

Dragon Quest XI games
Dragon Quest XI (Afbeelding: Capcom)

Borderlands 3 is onze laatste tip van de games

De laatste game uit dit rijtje van games is een titel die nog altijd springlevend is. Borderlands 3 als basisgame brengt vele tientallen uren speelplezier. Borderlands 3 is leuk in je eentje, maar kan ook perfect met vrienden gespeeld worden in de coöperatieve modus van de game. Daarnaast is het een game die nog altijd regelmatig voorzien wordt van updates. Zo krijgt de game deze week een tweede grote uitbreiding, die nog eens goed is voor heel wat uurtjes die je in de game kunt steken.

Scoor hem hier

Borderlands 3
Borderlands 3 (Afbeelding: 2K Games)

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
5 heerlijke games voor een bodemprijs om thuis voor te blijven
Sluiten