Alrik de Jong
Alrik de Jong Gadgets 13 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

5 idiote internet of things-apparaten waar niemand wat aan heeft

Geloof het of niet, in de techwereld wordt behoorlijk wat afgelachen. Iedere vrijdagavond een portie slapstick om het weekend mee in te luiden.

Soms denk je: ‘wie in de hel kwam er op het idee om dit apparaat te bedenken?’. We hebben vijf van die apparaten voor je op een rij gezet. Om direct weer te vergeten.

Trakz

Er zijn heel wat apparaten die zaken bijhouden die helemaal niet bijgehouden hoeven te worden. De calorieën van je hond bijvoorbeeld…

Trakz is een fitband voor je hond, die bijhoudt wat je hond allemaal eet. Zo kun je checken of je hond niet stiekem buiten de deur eet.

HidrateSpark

Een slimme waterfles die via een app bijhoudt hoeveel water je drinkt en gaat gloeien als hij denkt dat je water nodig hebt.

Egg Minder

Een eiervakje voor in je koelkast die bijhoudt hoeveel eieren je nog hebt en hoe vers ze zijn. Toegegeven, dat laatste is best handig. Ware het niet dat er tegenwoordig een houdbaarheidsdatum op verpakkingen staat.

i.Con

Een slimme condoom. Maar dan in de vorm van een cockring. Lees hier meer over dit belachelijke apparaat.

Kérastase Hair Coach

Een borstel die een gyroscoop en een microfoon gebruikt om naar je haar te luisteren. Wij snappen de bedoeling ervan nog steeds niet.

Toch zijn we blij met de technologische vooruitgang in ons leven. Check maar eens deze 11 momenten die je herinneren aan een frustrerende computerjeugd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
5 idiote internet of things-apparaten waar niemand wat aan heeft
Sluiten