Mark Hofman
Mark Hofman Digital 13 jun 2020

5 iOS apps die in juni 2020 het proberen meer dan waard zijn

De Apple App Store staat vol met applicaties. Gesorteerd op categorieën als productiviteit, amusement, lifestyle en games is er voor ieder wat wils. Maar welke iOS apps zijn nu het proberen waard?

Bij OneMoreThing willen we ons ook steeds meer gaan richten op de applicaties die beschikbaar zijn voor de producten van Apple. Daarom zoeken we de App Store af om je suggesties te geven over applicaties en games die, volgens ons, de moeite waard zijn.

5 iOS apps die de moeite waard zijn

De App Store staat vol met prachtige applicaties, dus hoog tijd dat we daar ook iets meer aandacht aan besteden. Hou er alleen wel rekening mee dat de onderstaande selectie door mij gemaakt is en dus is gebaseerd op persoonlijke voorkeur. Ik heb geen enkele intentie om jou te vertellen wat je moet installeren. Wat ik wel doe is een aantal apps met je delen waarvan ik persoonlijk heel vrolijk wordt.

Misschien ken je ze al, misschien vind je er geen bal aan. Maar misschien kan ik je ook helpen bij het vinden van een aantal apps, waar jij de komende jaren dolblij mee gaat zijn. Het kan allemaal.

Deze 5 apps zijn volgens mij de moeite waard in juni 2020.

#1 Google Keep

Zonder twijfel een van mijn meest gebruikte applicaties. Het is een handige manier om notities bij te houden en te delen, waar ik ook heen ga. Niet alleen als reviewer voor OMT, maar ook voor WANT wissel ik vaak van platform/smartphone. Vandaar dat ik Google Keep zo waardeer. Het gebruik ervan is simpel en het gebruik van labels is ideaal. Ik bewaar notities voor verschillende doeleinden onder verschillende labels, waardoor alles overzichtelijk wordt en overzichtelijk blijft.

Naast het feit dat het een fijne manier is om constant al mijn notities met me mee te nemen, is ook het delen ervan met andere mensen ideaal. Zeker wanneer mensen bijvoorbeeld een voorkeur hebben voor een smartphone met Android, is het handig om de notities alsnog te kunnen delen.

Keep (Afbeelding: Google / bewerking: WANT)

Google Keep is via deze link te downloaden in de App Store

#2 Todoist: heerlijke to-do app voor iOS

Wat betreft de productieve hoek ben ik altijd opzoek naar goede applicaties. Op het gebied van to-do apps staat Todoist wat mij betreft pal bovenaan. Het aanmaken van projecten, indelen van deadlines en het uiterlijk van de app zorgen ervoor dat hij, voor mij, onmisbaar geworden is.

Todoist is een gratis app, maar wanneer je een maandelijks bedrag betaald komen er wel veel functionaliteiten vrij. Zo is het mogelijk om notities toe te voegen aan je taken of deze te delen met andere personen. De app is op verschillende platformen te gebruiken, dus je hebt altijd je taken bij de hand.

Todoist (Screenshot: WANT)

Todoist is via deze link te downloaden in de App Store

#3 NFL / NFL Game Pass International

Fans van American Football kunnen helemaal los met de NFL app. Niet alleen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen, maar ook zeker om wedstrijden terug te kijken. De NFL Game Pass International app is normaal gesproken ook gratis, maar gaat je geld kosten wanneer je video’s wil bekijken. Vanwege het coronavirus is dat niet meer aan de orde en kijk je tot 31 juli 2020 gratis.

Naast het terugkijken van alle wedstrijden (van 2012 tot en met 2020), kijk je bijvoorbeeld ook naar documentaires, memorabele momenten en evenementen zoals de NFL Draft. Voor de American Football fan is dit dé app om te hebben en een heerlijke manier om de tijd te doden.

Game Pass (Screenshot: WANT)

De NFL app is via deze link te downloaden. Wedstrijden terugkijken, dan moet je de NFL Game Pass International hebben. Die app vind je via deze link.

#4 Songshift: handige iOS app voor streamingdiensten

Je zal het waarschijnlijk niet heel vaak doen, maar het is wel oprecht een goede tip die ik gekregen heb. Ik ben onlangs, na een jaar of tien, weggegaan bij Spotify. Het werd tijd om Apple Music te proberen, dus dat is wat ik deed. Het enige probleem dat ik destijds had, was dat mijn muziekverzameling op Spotify stond.

Door de app Songshift is het mogelijk om al je muziek van de ene streamingdienst over te zetten naar de ander. Al mijn afspeellijsten, albums, artiesten en nummers gingen in een handomdraai over van Spotify naar Apple Music.

Songshift (Screenshot: WANT)

Meer weten over deze app, lees dan zeker het artikel dat ik er al eens over schreef. Wi je SongShift downloaden? Dat kan via deze link!

#5 Ultimate Rivals: The Rink | Apple Arcade

Ultimate Rivals: The Rink is een van de tofste games die ik heb ontdekt op Apple Arcade. Het combineert de allergrootste Amerikaanse sportcompetities met elkaar. Supersterren uit de NHL, NBA, WNBA, NFL, MLB en het Amerikaanse voetbalvrouwen team spelen verschillende sporten. Het is de bedoeling dat er meerdere games uitkomen van de serie, maar mensen met Apple Arcade kunnen al aan de slag met The Rink.

In deze game speel je met de supersterren potjes ijshockey op een fantastische manier. De gameplay is snel, de stijl oogt heerlijk en de spanning is degelijk aanwezig. Je speelt verschillende personages vrij en bent in de mogelijkheid om je skills te testen tegen andere spelers.

Ultimate Rivals: The Rink is alleen te spelen via Apple Arcade. Heb je de dienst? Dan download je de game hier!

Heb jij een favoriete iOS app die je ons wil aanraden? Laat het weten in de reacties!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 iOS apps die in juni 2020 het proberen meer dan waard zijn
Sluiten