Ilona Braam
Ilona Braam Digital - Legacy 6 okt 2018

Vijf Netflix Original trailers om je dit weekend lekker te maken

Om de zoveel tijd komt Netflix weer met nieuwe trailers om je alvast lekker te maken voor je nieuwe binge sessies. We hebben er weer vijf voor je verzameld, zodat je je agenda alvast vrij kunt maken in oktober en november voor de nieuwe Netflix Originals.

Salt Fat Acid Heat

Als eerste hebben we de docuserie Salt Fat Acid Heat. Zoals je waarschijnlijk al vermoedt, gaat het in de serie om voedsel en vooral lekker voedsel. De chef-kok en schrijfster Samin Nostrat onderzoekt de vier basiselementen van voedsel uit de titel over de hele wereld. In elke aflevering zie je hoe ze iets lekkers klaar maakt, terwijl je meteen ook nog handige tips krijgt. Dus als je je kookkunsten een boost wilt geven, is het zeker een aanrader.

Vanaf 11 oktober

The Curious Creations of Christine McConnell

Ook in The Curious Creations of Christine McConnell wordt er voedsel gemaakt, maar deze keer wordt er gebakken. De bakker en kunstenares Christine McConnell helpt je om dit jaar een onvergetelijke halloween te vieren en leert je hoe je allerlei griezelige lekkernijen, doodenge decoraties en opmerkelijke wezens kunt maken.

Vanaf 12 oktober

The Boss Baby: Back in Business

Van lekker koken gaan we naar de schattige animatieserie The Boss Baby: Back in Business. Seizoen 1 is al op Netflix te bingen en seizoen 2 komt er deze maand aan. Zoals de titel al aangeeft draait het verhaal om een Boss Baby en de kleine baas is al druk bezig in het bedrijfsleven, terwijl hij zijn broer Tim de kneepjes van het vak probeert te leren.

Vanaf 12 oktober

Remastered: Who Shot the Sheriff

Van grappige baby’s gaan we naar wat serieuzere zaken. In de serie Remastered: who Shot the Sheriff draait het om Bob Marley en in het bijzonder de mislukte moordaanslag op de reggaelegende in 1967. In de tijd was er in Jamaica behoorlijk wat onheil met rivaliserende politieke groeperingen en in de serie wordt onderzocht wie er precies verantwoordelijk was voor de aanslag.

Vanaf 12 oktober

1983

In de serie 1983 draait het om een politiestaat, maar verwar de serie niet met 1984 van George Orwell. 1983 slaat in dit geval op het jaar van een aanslag en decennia later gaan een student en agent op onderzoek uit. Ze onthullen een complot waardoor Polen een politiestaat bleef en het IJzeren Gordijn in stand werd gehouden met alle gevolgen van dien.

Vanaf 30 november

Hoewel het soms erop lijkt dat Netflix maar vrolijk aan de gang gaat met nieuwe series en films, gaat het er soms wat minder gezellig aan toe. Zo is de Europese Unie bezig de streamingdienst hard aan te pakken met regels voor hun content.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vijf Netflix Original trailers om je dit weekend lekker te maken
Sluiten