5 (on)opvallende AliExpress AirTag cases en beschermhoesjes

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 beschermhoesjes voor Apple’s nieuwe AirTag voor je op een rij gezet.

Hermès-kopie

Het Franse modehuis Hermès heeft speciaal voor Apple, of in samenwerking met Apple, een leren hoesje voor de nieuwe AirTag ontwikkeld. Uiteraard kwamen we op AliExpress een paar beschermhoesjes voor de Apple AirTag tegen die verdacht veel lijken op Hermès’ optie. Het verschil zit hem echter in de prijs (een verschil van een paar honderd euro) en o ja, in de kwaliteit.

AirTag Hermès AliExpress
Hermès rip off (Afbeelding: AliExpress)

3,33 euro

AliExpress topper: plastic case

De tweede beschermende case voor de AirTag is een magnetische uitvoering. Klik de plastic case aan beide kanten van de tracker en hopelijk blijven ze goed zitten. De case zelf wordt namelijk niet geleverd met tracker die traceert waar het verloren deel rondzwerft.

AirTag magnetische case
Magnetische AirTag case (Afbeelding: AliExpress)

2,27 euro

Siliconen sticker voor AirTag

Met een beetje creativiteit, tien euro en een bezoekje aan de lokale bouwmarkt koop je een stuk dubbelzijdig plakband dat je AirTag voorgoed aan je smartphone (of smartphone hoesje)n vastmaakt. Je kunt echter ook op Ali terecht voor een siliconen beschermcase die je op je smartphone kunt plakken. Welke van de twee een beter idee is mag je zelf bepalen.

sticker AirTag
Sticker voor AirTag (Afbeelding: AliExpress)

0,52 euro

AirTag basketbal beschermhoesje

Het verbaast je vast niet dat Ali ook al vol staat met cartoon-cases voor Apple’s AirTag. Er is niets bijzonders aan deze siliconen case, behalve zijn vorm. De basketbal is bepaald niet subtiel en onopvallend. Hij lijkt echter op een goedkope sleutelhanger, wat overigens een voordeel is: zo steelt hopelijk niemand je nieuwe Apple gadget.

Airtag case AliExpress
AirTag case ‘Basketbal’ (Afbeelding: AliExpress)

1,13 euro

Typisch AliExpress: AirTag in vermomming

Wie liever niet heeft dat zijn AirTag wordt gejat, al is die kans klein, kan hem in dit beschermhoesje stoppen. Lekker onopvallend hoor, die legerprint. Al maakt die print het wel lastiger om je AirTag zelf te lokaliseren wanneer hij tijdens een wandeling van je tas of sleutels in het gras is gevallen. Gelukkig hoef je alleen maar naar je smartphone te kijken om te AirTag te lokaliseren (dûh) en maakt zijn vermomming dus niet veel uit.

AirTag Apple AliExpress
AirTag in vermomming (Afbeelding: AliExpress)

1,47 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
5 (on)opvallende AliExpress AirTag cases en beschermhoesjes
Sluiten