Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 28 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

5 (on)opvallende AliExpress kabelbeschermers en -organizers

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor al je snoeren en kabels op een rij gezet.

Magnetische kabel-organizer

Kabels zijn kwetsbaar. Je kunt er een paar keer per ongeluk overheen rijden met de wieltjes van je bureaustoel, maar dat houden de kabels niet heel lang vol. Een magnetische kabel-organizer als deze biedt een handige oplossing. Je hebt de kabels altijd direct bij de hand en ze liggen niet over de grond verspreid met de kans op struikelen of kapot gaan.

Xiaomi kabel organizer
Xiaomi kabel-organizer (Afbeelding: AliExpress)

3,26 euro

AliExpress topper:(on)handige clip voor snoer van oortelefoons

Oordopjes met snoer? Die bestaan zeker nog en velen van ons (ondergetekende ook) lopen er nog steeds mee rond. Deze oordopjes zijn leuk zodra je ze in je oren hebt, maar ze raken op magische wijze binnen tien seconden in de knoop als je ze ergens neerlegt. Of deze clip van Ali daadwerkelijk een oplossing biedt lijkt ons sterk, maar het houdt je oordopjes in ieder geval goed bij elkaar zodat het snoer niet kapot gaat.

oordopjes kabel organizer AliExpress
Clip voor om het snoer van oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

1,40 euro

Zelfklevende kabel-organizer

Richt je thuiswerkplek in met behulp van zelfklevende kabel-organizers als deze. Zo struikel je niet te pas en te onpas over je kabels en is je bureau ook wat beter toonbaar wanneer hij tijdens een videogesprek in beeld komt. Voor dit soort kabelgeleiders kun je overigens ook gewoon bij de plaatselijke bouwmarkt terecht. Dat is een stuk sneller dan wachten op een pakketje van AliExpress.

zelfklevende kabelhouder AliExpress
Zelfklevende kabelhouder (Afbeelding: AliExpress)

1,58 euro

Opbergdoos voor kabels en snoeren

Waarschijnlijk een stuk handiger dan de eerder genoemde clip voor snoeren (van bijvoorbeeld oordopjes) is deze kleine haspel. Die beschermt je kabel en zorgt ervoor dat hij niet in de knoop raakt. Je gooit hem dus zo in je tas zonder bang te hoeven zijn dat je kabels beschadigen. Al is het de vraag of dit product een worp overleeft, dus beter ben je er een beetje voorzichtig mee.

kabel haspel AliExpress
Kleine haspel voor kabels en snoeren (Afbeelding: AliExpress)

1,17 euro

Typisch AliExpress: beschermengel voor je kabel

Oplaadkabels hebben vaak geen lang leven. Ze kunnen daarom wel een beschermengel gebruiken. Al helemaal als jij niet zo zuinig met je spullen omgaat. Dit engeltje beschermt het kwetsbaarste deel van de oplaadkabel, al heb je uiteindelijk de bescherming toch echt zelf in handen.

kabelbeschermer AliExpress
Kabelbeschermer (Afbeelding: AliExpress)

0,55 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
5 (on)opvallende AliExpress kabelbeschermers en -organizers
Sluiten